Пт, 2024-03-29, 12:09


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Вересень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Головна » 2009 » Вересень » 29 » Януковича називають "убивцею": Кисельов звинувачує лідера опозиції у "зливі" Партії регіонів
19:20
Януковича називають "убивцею": Кисельов звинувачує лідера опозиції у "зливі" Партії регіонів
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович "вбиває майбутнє" партії. Про це в ефірі "5 каналу" сказав депутат від ПР Василь Кисельов, який подав заяву про вихід із партії.

"Це просто злив партії, - заявив він. - Переді мною поставили питання здати партію, вказали кому, а це означає здати партію під кримінал у Криму. Ті, хто це затіяв, не думають про майбутнє партії".

"Я не хочу, щоб Партію регіонів, колись монолітну і потужну, очікувала доля НДП або СДПУ(О), - зазначив Кисельов. - Я написав заяву до президії, в якій вказав, що я виходжу з партії, і поки цю партію очолює Янукович, тому що він вбиває майбутнє партії, мені в цій партії робити нічого".

"Знаю, під кого укладають Партію регіонів у Криму. До мене претензій не було і немає. Мені і Янукович каже: до вас претензій немає, але здай партію і йди в центральний штаб. А я не віддам", - підкреслив він.

Кисельов заявив, що Янукович "говорив у Криму, що це конфлікт між Гриценком (кримським спікером) і Кисельовим". "Я категорично не згоден", - додав депутат.

"До приходу його на посаду спікера у нас було все чудово в організації. Як тільки він прийшов, вони вирішили майбутні вибори побудувати зовсім за іншим принципом, щоб усі, хто партію створював, були підношувачами снарядів у тих, хто обклав кримчан, сімферопольців непомірним оброком", - заявив Кисельов.

"Потім я викликав того, на кого вказали пальцем, і сказав: ти що твориш? Він пригрозив ломиком проломити мені голову", - сказав він.

"Тоді я почав активно підтримувати Москаля (начальника кримської міліції Геннадія Москаля) в його боротьбі проти цих елементів. Ми з Москалем в різних політичних силах, на різних полюсах, а за духом ми з ним солідарні", - зазначив депутат.

Кисельов підкреслив, що написав заяву про вихід з партії через небажання, щоб "наші опоненти, в першу чергу з БЮТ, тріумфували, зловтішалися з приводу розколу в Партії регіонів".

При цьому депутат заявив, що його заява ще не розглянута і він поки залишається членом партії.

Народний депутат України Кисельов 17 вересня офіційно заявив, що виходить з Партії регіонів у відповідь на рішення партії виключити його зі своїх лав.

Як відомо, у Кисельова стався конфлікт зі спікером автономії Гриценком та його соратником, депутатом парламенту АРК Олександром Мельником. Кисельов звертався до міністра внутрішніх справ Юрія Луценка за захистом у зв'язку з погрозами Мельника.

Пізніше Кисельов заявив, що правоохоронці передали інформацію про існування замовлення на його вбивство. При цьому депутат з жалем зазначив, що після отримання такої інформації він надіслав листа Януковичу про це, проте "ніякої реакції не було".

На питання журналістів, чому лідер Партії регіонів не прореагував на це, Кисельов заявив: "Тому що він передав владу в Криму криміналітету, а я заважаю".

Крім того, Кисельов не раз заявляв про земельне "беззаконня" в Сімферополі. За словами нардепа, "окремі особи" незаконно зводять будівлі там, де їм хочеться, а потім здають їх в оренду або продають.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1393 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ