Чт, 2024-03-28, 15:46


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Головна » Катастрофи та природні катаклізми. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 52 53 54 55 56 ... 97 98 »


Північною частиною американського штату Техас в середу, 15 травня, пройшлися кілька торнадо, що призвело до значних руйнувань.




На півдні Ірану стався землетрус силою у 6,2 бала. За даними американської геологічної служби, епіцентр землетрусу припав на місцевість неподалік міста Мінаб.



У Німеччині блискавка влучила в дерево, а потім по землі перекинулася на людей, які відпочивали на галявині. Постраждало більше 40 людей.



Британський парапланерист дивом вижив, здійснивши невдале приземлення на лінію електропередачі під напругою в 11 тисяч вольт.



5 травня на авіашоу в Мадриді під час виконання трюку впав вінтажний літак HA-200 Saeta.


Стихійне лихо налетіло на італійську область Емілія-Романья. Торнадо вирував кілька годин, піднімаючи в повітря цілі шматки будівель, перевертаючи автомобілі й викорчовуючи дерева.



Знайдено два тіла пілотів американського паливозаправника КС-135, що розбився в Киргизії.



"Тринадцять осіб загинули на місці, четверо інших померли в лікарні від важких опіків", - повідомив представник влади. Відзначається, що автобус після зіткнення загорівся.



В результате землетрясения, которое произошло в субботу, 20 апреля, на юго-западе Китая, погибли по меньшей мере 32 человека и пострадали более 600.



У Міністерстві закордонних справ України повідомляють, що, за попередніми даними, громадян України в автобусі, що потрапив у ДТП в Бельгії, не було.



На півночі Бельгії розбився автобус, що перевозив підлітків з України і Польщі, загинули чотири людини, деякі отримали поранення.




Через снігопади на трасі Київ-Житомир утворилася гігантська пробка протяжністю близько 70 км.



Над південним сходом Австралії пронеслися два торнадо: вони зривали дахи будинків, виривали з коренем дерева і перекидали автомобілі.



Чернівецька облдержадміністрація закликала українських водіїв утриматися від поїздок до Румунії впродовж найближчих днів.



Населені пункти - знеструмлено 343 населених пункти - залишилися без світла через спрацювання систем захисту ліній електропередач.



Рясні снігопади порушили рух автомобілів на низці магістралей Південно-східної Польщі, в деяких районах за ніч випало понад 10 сантиметрів снігу.



Три сильні землетруси сталися в п'ятницю 1 березня в районі Північних Курил. Перший удар магнітудою 6,7 був зареєстрований з початком ночі.



У Донецькій обласній клінічній травматологічній лікарні на сьогодні лікують четверо членів екіпажу АН-24, який розбився в Донецькому аеропорту 13 лютого.


Кількість загиблих в результаті вибуху на ринку в місті Кветта у південно-західній пакистанській провінції Белуджистан зросла до 81 осіб, ще 164 отримали поранення.



Мощность взрыва, произошедшего в момент входа в атмосферу Челябинского метеорита, составила, по оценкам NASA, от 300 до 500 килотонн.