Пт, 2024-04-19, 19:27


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Головна » Катастрофи та природні катаклізми. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 53 54 55 56 57 ... 97 98 »


Мощность взрыва, произошедшего в момент входа в атмосферу Челябинского метеорита, составила, по оценкам NASA, от 300 до 500 килотонн.



Більше 4000 чоловік опинилися в полоні на океанському лайнері Carnival Triumph, який здійснював п'ятиденний круїз біля берегів США.



У ніч проти неділі, 10 лютого, у Дніпропетровську вогнем було знищено сім торгівельних кіосків та пошкоджено торгівельний комплекс "Люкс".


Сніжний шторм обрушився на північно-східне узбережжя США. Висота сніжного покриву в результаті сильних снігопадів може скласти до 90 сантиметрів у деяких районах.


Землетрус магнітудою 6,6 стався сьогодні в Східному Казахстані, повідомила Сейсмологічна дослідно-методична експедиція Комітету науки Міністерства освіти і науки Казахстану.


21 - 22 січня внаслідок несприятливих погодних умов (дощ, мокрий сніг та ожеледь), через спрацювання систем захисту ліній електропередач сталося знеструмлення 405 населених пунктів в п’яти областях.



Казахстан накрыла снежная буря: спасателям пришлось извлечь из-под снежных заносов сотни автомобилей и людей, местами ураганный ветер срывал кровли с многоэтажных домов, перекрыто движение по многим магистралям.



На шахті "Комсомолець Донбасу" з - під завалу звільнено тіла 2 загиблих гірників



Економічні збитки від природних катаклізмів у світі сягнули 160 млрд доларів, з них - 65 млрд доларів мають відшкодувати страхові компанії, пише http://zhytlonews.com/.



Не менше 22 осіб загинули, ще 69 пропали без вісті під час краху переобтяженого пароплава біля берегів Гвінеї-Біссау на заході Африки.




У центрі й на північному сході США досі вирує сніговий шторм. Через негоду було скасовано понад півтори тисячі авіарейсів, тисячі туристів не можуть повернутися додому після святкування Різдва.


На даний час він викидає стовпи попелу, газу і піску заввишки кілька кілометрів. Місцева влада оголосила про підвищену загрозу.



Найбільша за 30 років повінь із столиці Іраку забрала життя щонайменше чотирьох людей, ще семеро постраждали.


В столице Абхазии Сухуми в воскресенье зафиксировано землетрясение. Толчки ощутили в Грузии, Киргизии и российском Сочи. Данных о каких-либо повреждениях и пострадавших не поступало.



Экономический ущерб от природных катаклизмов и техногенных катастроф в 2012 году может составить 140 млрд долларов, говорится в исследовании одной из крупнейших в мире перестраховочных компаний, швейцарской Swiss Reinsurance.



До ліквідації наслідків негоди в Україні з 11 грудня було залучено 3 тис військовослужбовців та 74 одиниці військової техніки.



МНС України попередило мешканців узбережжя Азовського моря про наближження шторму.



Кількість жертв тайфуну "Пабло" (за міжнародною класифікацією "Бофа"), що обрушився на Філіппіни, досягла 902 осіб. Ще 615 людей вважаються зниклими безвісти.



Около 40 человек погибли в результате ударивших по Европе холодов и обильных снегопадов, прошедших в течение последних нескольких дней. Больше всего жертв пришлось на Польшу и Швейцарию.


Упродовж 3 грудня та вночі 4 грудня внаслідок несприятливих погодних умов (сильні пориви вітру, мокрий сніг з дощем) через спрацювання систем захисту ліній електропередач сталося знеструмлення 302 населених пунктів у 14 областях України.