Пт, 2024-03-29, 13:37


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » Катастрофи та природні катаклізми. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 58 59 60 61 62 ... 97 98 »


24 травня на автодорозі "Київ - Чоп" зіткнулися вантажівка Volvo, яка перевозила на платформі 5 автомобілів Mitsubishi Pajero 2011 року випуску, та МAN, що везла тирсові плити.



Італія, що два дні тому пережила потужний землетрус, рахує збитки. У руїнах – історична і культурна спадщина країни: ущент зруйновані замки та церкви.

 

Сильний землетрус магнітудою 5,6 стався недалеко від болгарської столиці Софії в ніч проти вівторка, 22 травня.




По последним данным, три человека погибли в результате землетрясения магнитудой 6 баллов , которое произошло в воскресенье в итальянской провинции Модена, сообщает AFP.



Через сильні зливи Луцьк перетворився на справжнісіньке море. Вулична каналізація не встигає пропускати потоки води, яка залила не лише проїжджу частину, а й тротуари.



На Рівненщині 18-річна дівчина загинула від удару блискавки, крім того, постраждав 14-річний підліток



Тропічний шторм, який назвали "Алетта", сформувався в понеділок, 14 травня, в Тихому океані.



У Непалі в понеділок розбився пасажирський літак, на борту якого перебувала 21 людина. Інцидент стався в горах на півночі країни.



В Индонезии продолжаются поисковые работы на склоне горы бездействующего вулкана Салак, где 9 мая потерпел крушение российский самолет Sukhoi Superjet 100.

 

В ночь на воскресенье, 13 мая, река Кура, вышедшая из берегов в результате проливного дождя, затопила район Ортачала.




На місці катастрофи російського лайнера Sukhoi SuperJet-100 в Індонезії виявлено тіла 14 загиблих, повідомив керівник кризового штабу МНС Індонезії.



Одна людина загинула і більш як 100 постраждали в американському місті Сент-Луїс, який опинився вчора у владі руйнівного шторму.



На борту вертольота перебувало п'ятеро громадян України, всі вони загинули. Аварія сталася в другій половині дня у четвер в повіті Тулча.



Один з найбільш активних вулканів світу - Попокатепетль у Мексиці - вже 10-й день викидає в небо стовпи пари і попелу заввишки майже 800 метрів. Влада підвищила рівень небезпеки до 5-го рівня за семибальною шкалою.


Через сильний вітер Кримське управління МНС оголосило штормове попередження в регіоні на 19 квітня і просить мешканців автономної республіки без екстреної необхідності не залишати квартири та офіси.



У центральній частині Чилі неподалік від столиці Сантьяго стався сильний землетрус магнітудою 6,5. Якраз в момент поштовхів йшов випуск новин зі студії чилійського бюро CNN в Сантьяго.



Індонезійське агентство з надзвичайних ситуацій отримало інформацію про загибель в країні п'яти осіб унаслідок підземних поштовхів, які сталися 11 квітня.




Щонайменше, 11 людей загинули в результаті падіння автобуса в глибокий яр в провінції Жужу на північному заході Аргентини.


Близько 350 будинків повністю зруйновані і ще 750 зазнали пошкоджень внаслідок того, що від вівторка десятки торнадо пронеслися агломерацією Даллас-Форт-Уерт в американському штаті Техас.



В Японії внаслідок буревію, що охопив сьогодні практично на всю основну територію країни, загинули дві людини, близько 20 отримали травми різної тяжкості.