Пт, 2024-04-19, 14:49


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Головна » Катастрофи та природні катаклізми. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 59 60 61 62 63 ... 97 98 »


В Японії внаслідок буревію, що охопив сьогодні практично на всю основну територію країни, загинули дві людини, близько 20 отримали травми різної тяжкості.




На платформі Elgin біля берегів Шотландії у Північному морі вже четвертий день поспіль витікає отруйна та вибухонебезпечна газова суміш.


Подземные толчки были зафиксированы в 20:00 по местному времени. Эпицентр находился восточнее префектуры Иватэ, очаг землетрясение залегал на глубине 10 километров.



У північно-західній частині штату Південна Австралія стався найсильніший за 15 років землетрус в країні магнітудою 6,1.


Найсильніша неорганічна отрута – ціанистий калій – може потрапити до Чорного моря. Небезпека виникла після руйнування грузинської хімічної фабрики, заявив лідер партії "зелених" Грузії Георгій Гачечиладзе.


Рівень моря підніметься на 10-20 метрів внаслідок танення всього обсягу криги на планеті. І цей процес неминучий, навіть якщо людству вдасться не перейти межу в два градуси Цельсія, позначену Міжурядовою групою експертів зі зміни клімату як "стабільна".



Вчені запевняють, що брудне повітря поступово вбиває людство. У цьому не сумніваються фахівці з Організації економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР).



Токио в ближайшие четыре года прогнозируют бедствие, вроде событий 1923, когда подземные толчки полностью разрушили город и стали самой масштабной катастрофой в его истории.




Щонайменше 150 пасажирів порома, який затонув на річці Мегхна в Бангладеш, пропали безвісти.



"За попередніми даними, це формальдегіди. Коли рибалки почали виловлювати мертву рибу з річки Уж, щоб вода не загноїлася, у них з'явився дивний висип на тілі. Мабуть, концентрація отрути дуже велика".



Понад 50 осіб отримали поранення в результаті зіткнення 11 березня на півдні Таїланду пасажирського поїзда з бензовозом.



1 громадянин України загинув і 2 постраждали через дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася 9 березня біля міста Замость (Люблінське воєводство) в Польщі.




Схід лавини в північно-східній провінції Афганістану Бадахшан призвів до загибелі мінімум 37 людей, ще шестеро осіб отримали травми.



Була справжня весна, розпускалися перші квіти, а температура сягала плюс 15. За ніч стовпчики термометрів на півночі Франції впали до мінусових позначок. Пішов сильний сніг, який не припиняється досі.


Сезон дощів у Мадагаскарі, державі на однойменному острові біля східного узбережжя Африки, триває з лютого по травень. Саме в цей період висока ймовірність виникнення циклонів і тропічних штормів.




За попередньою версією слідства, причиною катастрофи стала помилка диспетчера, що направив один з поїздів по колії, зайнятій другим поїздом.


Ущент зруйновані невеликі міста Вест-Ліберті в штаті Кентуккі з населенням 3 тис осіб і Мерісвілль в Індіані з населенням 2 тис осіб. Було зафіксовано більш як 60 торнадо. Деякі з них досягали 800 метрів в діаметрі.



У Новому Південному Уельсі склалася вкрай серйозна ситуація, близько 75% території штату або вже затоплено, або знаходиться під загрозою затоплення.



Руйнівний смерч обрушився минулої ночі на американське місто Харрісбург (штат Іллінойс). Щонайменше 10 людей загинули, більше ста постраждали.



У Ренійському районі Одеської області через підтоплення було припинено енергопостачання в п'яти населених пунктах - селах Орлівка, Нагірне, Плавні, Котловина і Новосільське.