Сб, 2024-04-20, 00:48


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Головна » Катастрофи та природні катаклізми. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 64 65 66 67 68 ... 97 98 »

Влада Туреччини заявляє про те, що країні терміново потрібне житло для тисяч людей, які залишилися без прихистку просто неба.


У неділю вдень провінцію Ван струсонув землетрус магнітудою 7,2. Раніше повідомлялося, що жертвами землетрусу в турецькій провінції є 432 людини, близько 1350 постраждали.


У результаті пробоїни в трубі реактора на АЕС "Токай-2", розташованої в японській префектурі Ібаракі (близько 110 км на північний схід від Токіо), стався витік радіоактивної води.


У вівторок, 25 жовтня, ввечері керівництво Лігурії звернулося до центральної влади Італії з проханням оголосити область зоною стихійного лиха.


Директор Центру катастроф Університету Рангсіт професор Сері Супарадіт повідомив, що в гіршому з можливих сценаріїв розвитку подій Бангкок буде затоплено повністю. Десята частина міста - райони уздовж річки і каналів - можуть піти під воду на 2 метри. Ще чверть міста піде під воду на 1 метр, ще одна чверть - на 50 см. Решту міста затопить на 10-12 см.


Урагану надано першу категорію потужності. Швидкість його вітру сягає 120 км на годину. Зараз "Ріна" знаходиться за 310 км на південний схід від острова Великий Кайман і прямує в бік Мексики та Гондурасу.


Влада столиці Ірландії Дубліна оголосила в місті режим надзвичайної ситуації після того, як 24 жовтня під час безперервної зливи в місті випала місячна норма опадів.


Кількість жертв землетрусу в турецькій провінції Ван перевищило позначку в 217 осіб, більш як 1000 людей зазнали поранень. Про це повідомляють в понеділок з посиланням на міністра внутрішніх справ країни Ідріса Наїма Сахіна.



Колізей перетворився на озеро: через сильні дощі каналізаційна система навколо театру не витримала.



Найсильніша за півстоліття повінь в Таїланді 23 жовтня досягла столиці країни. Влада оголосила Бангкок зоною стихійного лиха. Вранці в неділю сім районів всередині міської межі на півночі і сході столиці виявилися підтопленими на півметра, вода продовжує підніматися.



Сильнейшее землетрясение произошло на востоке Турции. Есть многочисленные разрушения в ближайшем к эпицентру крупном городе Ван, люди попали под завалы.


 

Найсильніший дощ з грозою обрушився на столицю Італії Рим. У результаті опинилися затопленими багато кварталів історичного центру міста, туристи здійснюють прогулянки по коліно у воді.




В ночь на 20 октября необычно сильная гроза привела к сбоям в расписании аэропорта Вантаа в Хельсинки. Как передают международные агентства, молнии попали в 10 самолетов компании Finnair.



Кількість жертв повеней і зсувів у Центральній Америці, викликаних сильними зливами, досягла 103 людей. Сім людей вважаються зниклими без вісті.



Сотни новых автомобилей на общую сумму 12 миллионов долларов утонули на заводе Honda в Таиланде в результате сильного наводнения, вызванного обильными сезонными дождями и разливом реки Чао Прая.


Від початку року в Техасі майже не було дощів - метеорологи кажуть, що 2011 рік має всі шанси стати найсухішим в історії регіону. Посуха охопила 75% території Техасу і спричинила сильні лісові пожежі в штаті.


Поновлена активність чилійського вулкану Пуйєуе призвела до порушення авіасполучення в Бразилії та Аргентині.


Маленькі гірські річки та струмки були найбільше насичені СО2, тоді як у найбільших річках країни - Міссісіпі і Міссурі - частка вуглекислого газу була найменшою. При цьому маленькі і бурхливі річки найшвидше віддають "надлишки" своїх запасів СО2 в атмосферу, приблизно вдвічі швидше, ніж Міссісіпі.


Таяние будет происходить очень быстро и окажет серьезное влияние на жизнь белых медведей, моржей, рыбы и птиц. Кроме того, если льда станет меньше, снизится и отражаемость солнечных лучей от поверхности Земли. Это означает, что океан будет все больше нагреваться.


В Таиланде, пострадавшем от сильнейшего за последние несколько лет наводнения, продолжает расти количество жертв стихии. В воскресенье, 16 октября, власти страны сообщили, что количество погибших составило 297 человек.