Пт, 2024-03-29, 01:56


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Головна » Катастрофи та природні катаклізми. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 65 66 67 68 69 ... 97 98 »

Найбільше від удару стихії постраждали Таїланд і Камбоджа, і "як очікується, ситуація буде погіршуватися під впливом дощів, припливів і потопів", прогнозованих на ці вихідні.


Гроза і сильний вітер ускладнили роботу міжнародного аеропорту Анталії. Близько 60 рейсів були відкладені. Деякі літаки були спрямовані на посадку в інші аеропорти Туреччини.


Автори статті ввели коливання ультрафіолетового випромінювання як додатковий параметр в глобальну кліматичну модель HadGEM3 і простежили за змінами клімату протягом 80 років.


Внаслідок пожежі постраждало 420 га території заповідника. Ліквідації пожежі сприяло те, що в регіоні почалися сильні дощі.


Каждый год в сезон дождей с июня по декабрь на Филиппинский архипелаг обрушиваются около 20 бурь и тайфунов.







Сплеск активності метеоритного потоку Драконідів, породжених кометою Джакобіні-Ціннера, надасть жителям Північної півкулі можливість у ніч на неділю спостерігати тисячі метеоритів, які згорають у щільних шарах атмосфери.



Прем'єр-міністр Таїланду Йінглак Чіннават назвала повінь, що обрушилася на північ країни, найбільш руйнівною у десятиріччі. Крім цього, вона озвучила дані, згідно з якими розгул стихії забрав 252 життя і залишив без притулку понад 2,5 млн людей.


Вулкан Шивелуч, извергающийся на Камчатке, выбросил столб пепла, высота которого составила 8 км над уровнем моря.


Затоплено 1,2 млн га сільськогосподарських земель. Експерти вже називають нинішню повінь в Таїланді "найсильнішою за багато років".


Щорічний метеорний потік драконід досягне свого піку в суботу, 8 жовтня. Цього року, як передбачають астрономи, зорепад буде неймовірно яскравим: за сприятливих умов можна буде побачити більше тисячі метеорів на годину.


Землетрус магнітудою 5,1 стався в румунському повіті Вранча рано-вранці у вівторок, 4 жовтня. Осередок землетрусу залягав на глибині 130 кілометрів.


На півночі і в центрі Італії - рекордно висока температура для цієї пори року - 27-30 градусів, пляжі переповнені.


Біля села Синевир Міжгірського району Закарпатської області 2 жовтня о 13.14 стався землетрус силою 3,7 бала за шкалою Ріхтера.



"Несат" викликав сильні пориви вітру і зливові дощі. Швидкість вітру сягає 115 км на годину.


Страшна стихія вдарила по східному узбережжю Філіппін і вже призвела до евакуації 100 тисяч жителів. Одна людина загинула, четверо зникли безвісти.



В Индии 86 человек погибли, более двух миллионов людей вынуждены были покинуть дома из-за наводнения, которое вызвано непрекращающимися ливнями - две недели назад в стране начался сезон дождей.



Спалах, що стався напередодні на Сонці, спровокував потужну хвилю, яка пішла по всій видимій поверхні Сонця, і в неділю на Землі очікується невелика магнітна буря.


Щоб урагану можна було надати першу категорію за шкалою Саффіра-Сімпсона, що оцінює потенційні збитки від стихії, швидкість його вітру має перевищувати 120 кілометрів на годину. Найвища категорія присвоюється ураганам зі швидкістю вітру понад 250 кілометрів на годину.


Жертвами потужного землетрусу, який стався у неділю на півночі Індії, за офіційними даними, стали щонайменше 150 осіб. Це дані з урахуванням загиблих в індійських штатах Західна Бенгалія, Біхар, Джаркханд, в сусідніх Бутані, Непалі і Південному Тибеті.


Тропічний шторм "Офелія", що став уже п'ятнадцятим у нинішньому сезоні ураганів, набирає силу над центральною частиною Атлантичного океану.