Пт, 2024-03-29, 16:46


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » Катастрофи та природні катаклізми. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 70 71 72 73 74 ... 97 98 »

В результаті руйнування житлових будинків загинуло 13 осіб. Бригадами швидкої медичної допомоги на місці надано першу допомогу 86 потерпілим, 35 осіб госпіталізували в найближчі лікувальні установи.


Режим чрезвычайной ситуации сейчас объявлен в 26 городах региона. Удары стихии нанесли значительный ущерб столице штата Пернамбуку - городу Ресифи с населением свыше 1,5 млн человек.


Через тайфун "Ма-он" який у найближчі дні добереться до району, де розташована АЕС "Фукусіма-1". компанія TEPCO встановила тимчасовий захисний купол над будівлею машинного залу аварійної АЕС .


У ніч проти 20 липня без електропостачання залишилися 59 населених пунктів у двох областях України - Київській і Житомирській.



Землетрясение магнитудой 5,5 балла произошло недалеко от восточного побережья японского острова Хонсю.


Розмір плями, сама наявність якої досі замовчувалася, досягає 4250 квадратних кілометрів, що приблизно дорівнює території шести Сингапурів.



Началась массовая эвакуация жителей, проживающих в 3,5 км от огненной горы. Как отмечают местные власти, в этой зоне находятся около 30 тысяч человек.



Епіцентр найсильнішого підземного поштовху був за 223 кілометри на північний захід від міста Саумлакі на островах Танімбар у провінції Молуккські острови. Його осередок залягав у морі Банда на глибині 142 кілометри.


У Європі та США встановилася аномально спекотна погода. За прогнозами синоптиків, спека не спадатиме ще щонайменше чотири дні. Вже тиждень температура в Угорщині, Італії та Болгарії не опускається нижче 30 градусів.



Через надто спекотне літо на вулицях Італії роздаватимуть безкоштовну воду. Національна служба цивільної оборони Італії присвоїть з понеділка максимальний - "червоний" - рівень небезпеки відразу кільком містам країни у зв'язку з аномальною спекою.



Землетрус магнітудою 7,1 стався вранці в неділю біля східного узбережжя японського острова Хонсю.



В ближайшие несколько лет вулканы продолжат демонстрировать свой буйный нрав, пик их активности придется на 2014-2015 годы, утверждают эксперты. Одну из самых больших опасностей представляют Кракатау в Индонезии и Фудзияма в Японии.




До Абадану рухаються колони військової техніки. Почалися пожежі в горах - туди впало багато снарядів, у тому числі і від установок "Град". У
місті багато нерозірваних снарядів - деякі з них вибухають, скрізь лежать трупи.


На першому енергоблоці зупиненої японської АЕС "Фукусіма-2" припинилося охолодження реактора і виникла пожежа. За свідченнями очевидців, зовні станції було видно язики полум'я.


Высота волны-цунами, зародившейся после мощного землетрясения магнитудой 7,8 в Тихом океане у островов Кермадек, составила чуть более метра.



В Ісландії зафіксовано підвищену активність вулкану Гекла, відомого в середньовіччі під назвою "Брама пекла". Про це повідомляють ісландські геофізики.



4 липня у другій половині дня в південній частині Харкова і його передмісті пройшов сильний дощ із грозою, випав великий град. У результаті стихії затопило декілька вулиць і проспектів.



В ніч з п'ятниці на суботу, з 1 на 2 липня, унаслідок спрацьовування систем захисту ліній електропередач через несприятливі погодні умови (дощ, сильні пориви вітру) було тимчасово припинено електропостачання 102 населених пунктів в чотирьох областях України.



Під час розбору завалів після руйнівного землетрусу і цунамі в Японії, що сталися 11 березня, рятувальники виявили цифровий носій з унікальною відеозйомкою.



Щонайменше 11 осіб постраждали в японському місті Мацумото внаслідок землетрусів магнітудою 5,1 і 5,4, які сталися в центральній частині Японії.