Вт, 2024-04-23, 20:19


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Червень » 22 » Хорватію і Угорщину УЄФА оштрафував за петарди і бійки фанатів на Євро-2016
14:12
Хорватію і Угорщину УЄФА оштрафував за петарди і бійки фанатів на Євро-2016
Інші останні Новини спорту на сайті holosUA.com/

Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) ухвалив рішення оштрафувати Хорватський футбольний союз за поведінку вболівальників на матчі другого туру Євро-2016 проти Чехії на суму 100 тис. євро.

"УЄФА вирішив застосувати такі санкції: штраф у розмірі 100 тисяч, заборона на продаж квитків на матчі, що залишилися Євро-2016 окремим категоріям уболівальників - "хуліганам", - йдеться в повідомленні на сайті організації, передає "Укрінформ".

Під час матчуЧехія-Хорватія на 87-й хвилині з хорватського сектора на поле полетіли петарди. Одна з петард вибухнула поруч зі стюардом, який прибирав піротехніку з поля. Окрім цього, в хорватському секторі почалася бійка, зупинити яку вдалося тільки в кінці матчу. Після консультацій з УЄФА, арбітр зв'язався з делегатом Союзу в зв'язку з можливим травмуванням футболістів, і матч був зупинений. Після того, як на полі розсіявся дим, гру було відновлено.

Також прес-служба УЄФА поінформувала, що Федерація футболу Угорщини оштрафовано на 65 тисяч євро за протиправні дії її уболівальників на чемпіонаті Європи у Франції.

"Контрольна, етична і дисциплінарна комісія УЄФА обговорила у вівторок в Парижі дисциплінарну справу, відкриту проти угорської федерації футболу після інцидентів на матчі Ісландія-Угорщина 18 червня в Марселі", - йдеться в повідомленні прес-служби.

УЄФА ухвалила, що за сутички на трибунах, використання піротехніки і кидання предметів угорськими уболівальниками національна федерація цієї країни буде оштрафовано на 65 тис. євро.

Нагадаємо також, що 11 червня перед матчем Англія - Росія у Марселі цілий день відбувалися масові вуличні сутички між російськими та англійськими фанатами. Після завершення матчу бійки продовжилися на стадіоні, коли російські вболівальники напали на сектор із фанами з Англії. У результаті цих заворушень один англійський вболівальник опинився у критичному стані - у нього констатували смерть головного мозку.

14 червня французька поліція зупинила автобус із російськими вболівальниками, які прямували до Ліллю. У результаті, 50 росіян взяли під варту - вони пройшли процедуру впізнання і допити. Зголом 11 з 43 російських футбольних фанатів і водія автобуса відпустили.

Через напад росіян на сектор з англійськими вболівальниками УЄФА умовно дискваліфікував збірну Росії до завершення Євро-2016. Дискваліфікація набуде чинності, якщо російські вболівальники знову порушать порядок на одному з матчів за участю команди.

15 червня у французькому Ліллі, після матчу Росія - Словаччина, відбулися зіткнення між російськими і англійськими вболівальниками. Поліції довелося застосувати сльозогінний газ. В результаті були затримані щонайменше 36 уболівальників, 16 осіб було госпіталізовано.

 

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 761 | Додав: adminA | Теги: УЄФА, петарди і бійки фанатів, Хорватія, Штраф, Євро-2016, Угорщина
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ