Пт, 2024-04-19, 08:43


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2018 » Серпень » 23 » Хто привітав Україну з Днем Незалежності - від Китаю до США
18:39
Хто привітав Україну з Днем Незалежності - від Китаю до США
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Від Китаю до США: хто привітав Україну з Днем Незалежності

До Адміністрації президента надійшли вітальні телеграми з Днем Незалежності України від інших держав – переважно це лідери країн-членів ЄС. Політики вітають зі святом Главу держави та весь український народ.

Президент Італії Серджіо Маттарелла написав: "Виконання Мінських угод є ціллю, до якої необхідно прагнути в інтересах України та всієї Європи у щирому дусі співробітництва та політичної волі".

Президент Франції Еммануель Макрон у привітанні підтвердив відданість Франції, як і Європейського Союзу, суверенітету та територіальній цілісності України в її міжнародно визнаних кордонах.

У привітанні Генерал-губернатора Австралії Пітера Косгроува йдеться про те, що Австралія з нетерпінням чекає українських атлетів на «Ігри Нескорених», які відбудуться в жовтні цього року в Сіднеї.

Президент Німеччини Франк-Вальтер Штайнмайер у привітанні заявив, що "Німецько-український рік мов, що завершується, є вдалим прикладом жвавого діалогу громадянських суспільств наших країн".

Король Нідерландів Віллем-Олександр окрім привітань висловив вдячність послідовним та наполегливим діям уряду в досягненні правди та справедливості для жертв трагедії МН17 та їхніх близьких родичів.

"Народу України є чим пишатися", - так написав Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп. Він побажав пам’ятати, що "Сполучені Штати завжди стоятимуть поряд з Україною, в той час, коли вона захищає свій суверенітет та територіальну цілісність в межах міжнародно визнаних кордонів".

До Адміністрації Президента надійшла телеграма від Голови Китайської Народної Республіки Сі Цзіньпіна, у якому він звернувся до Петра Порошенка: "Під вашим керівництвом упродовж останніх років в Україні спостерігається помітна тенденція до економічного зростання, безперервно підвищується рівень життя народу, з кожним днем зміцнюється положення і вплив України на міжнародній арені".

Також своє привітання Україні надіслав і Папа Римський Франциск. Він побажав, аби "прагнення знайти рішення на благо миру, до якого так прагне народ, принесе позитивні результати для усієї країни, особливо для жителів регіонів, уражених конфліктом".

Деякі країни опублікували привітання Україні у соцмережах:


Дорогі українці! Посольство Держави Ізраїль щиро вітає Вас з Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України! Миру Вам і процвітання

Посол @JudithGoughFCO та вся команда Посольства Великої Британії вітає Україну з #ДеньНезалежності. Ми спробували станцювати український танок. Що з цього вийшло, дивіться в нашому вітальному #відео.

Окрім цього, Главу держави та весь український народ з Днем Незалежності України привітали Король Швеції Карл Густав XVI, Король Бельгійців Філіп, Президент Латвійської Республіки Раймондс Вейонис, Голова Президії Боснії і Герцоговини Бакір Ізетбеговіч, Капітани-Регенти Республіки Сан-Марино Стефано Палмієрі та Маттео Чачі.

Нагадаємо, цієї п'ятниці, 24 серпня, Україна святкує День Незалежності. Цьогоріч нашій країні виповнюється 27 років. Також 24 серпня святкує день народження телеканал "Прямий".

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 691 | Додав: adminA | Теги: китай, до США, привітання, Україна, з днем незалежності
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ