Пт, 2024-04-26, 00:28


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Липень » 5 » Київський модний магазин Le Boutique - світ якісного одягу за адекватними цінами
13:13
Київський модний магазин Le Boutique - світ якісного одягу за адекватними цінами
Інші останні Мода, стиль і краса на сайті holosUA.com/

Абсолютно зрозумілим є прагнення жінки виглядати привабливо і відповідати модним тенденціям. Тим не менш, в гонитві за трендовими і якісними речами багато представниць прекрасної статі приходять до висновку, що стильні і добротні речі коштують дорого. Насправді, це не зовсім так, точніше, не на всі сто відсотків вірно. Можна погодитися з тим, що якість і тренди не можуть коштувати дешево. Але варто розділяти такі поняття як "недозволена дорожнеча" і "адекватна вартість речі". Переконатися в цьому Вам пропонує київський модний магазин Le Boutique, який являє собою перший в Україну закритий інтернет шопінг-клуб.

По-перше, це чудовий вибір оригінального одягу авторитетних торгових марок, таких як Quiksilver, Warehouse, Sisley, Mexx, Desiqual, Miss Sixty. По-друге, це помірні ціни. Зверніть увагу на той факт, що членам клубу надається унікальна можливість придбати модний, актуальний одяг зі знижками до 75%. Погодьтеся, придбати гарячі "хіти сезону" з такою знижкою - це приваблива пропозиція, від якої буде нерезонно відмовлятися.

Членами шопінг-клубу стають ті жінки, які вважають за краще носити оригінальні, модні, брендові речі. Ви ніколи не зустрінете в асортименті Le Boutique навіть натяку на підробку. Вся продукція тільки від виробників, з якими керівництво шопінг-клубу має тісні зв'язки. Завдяки інтернету та знижок Le Boutique за пару днів продає багато модних речей по всій Україні, що й приваблює виробників популярних брендів.

Всі члени клубу Le Boutique мають доступ до спеціальних акцій, розіграшів та сезонних пропозицій, а про початок їхньої дії потенційних покупців сповіщають електронними листами. Ще одна перевага Le Boutique - це можливість здійснювати шопінг, не виходячи з дому. Ви можете, як під збільшувальним склом розглянути вподобану річ - на сайті клубу розміщуються дуже якісні фотографії, уточнити у співробітників сall-центру розміри і деталі, і миттєво оформити заявку. Обраний одяг Вам особисто доставлять в будь-яку точку України.

Таким чином, разом з Le Boutique сучасна жінка може дозволити собі повністю оновити свій гардероб, не ризикуючи при цьому завдати удару сімейному бюджету. У тандемі з Le Boutique можна сміливо експериментувати, вибирати нові силуети, пробувати трендові фасони, продумувати новий імідж, вдосконалювати свій образ. Тим більше, що завжди є можливість повернути річ, якщо вона Вам не підходить.

Не варто гнатися за дорожнечею речей, адже гарна якість може коштувати адекватних грошей! Переконайтеся в цьому й ви, ставши членом закритого шопінг-клубу Le Boutique.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Мода, стиль і краса | Переглядів: 2323 | Додав: admin | Теги: київський модний магазин Le Boutiqu
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ