Сб, 2024-04-20, 08:53


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2015 » Листопад » 21 » Кілька річок вийшли з берегів, автодороги розмито, рух транспорту зупинено - на Закарпатті повінь. ВІДЕО
18:27
Кілька річок вийшли з берегів, автодороги розмито, рух транспорту зупинено - на Закарпатті повінь. ВІДЕО
Інші останні Катастрофи та природні катаклізми на сайті holosUA.com/

На автодорозі "Мукачево - Львів" рух транспорту неможливий через негоду. Про це повідомили в облуправлінні Нацполіції 21 листопада.

"У Рахівському районі Закарпатської області місцями неможливий дорожній рух через зсув і селеві потоки на проїжджій частині дороги. Рух транспорту в цих місцях призупинено, проїзд відсутній", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, через сильні дощі, на автодорозі "Мукачево-Івано-Франківськ-Рогатин-Львів" на дільницях - 164 км (село Костилівка), 177 км (село Білин) - перелив води і селевих потоків через проїжджу частину; 182 км (село Кваси), (село Ділове) - зсув.

На автодорозі місцевого значення "Межигір'я-Колочава-Усть-Чорна-Бедевля" (село Калини Тячівського району) в результаті прориву греблі розмито земляне полотно дороги, здійснюється рух лише легкових автомобілів.

Об'їзд організований по бічних дорогах через селище Славське і село Тухолька.

"Правоохоронці звертаються до водіїв з проханням тимчасово утриматися від поїздок у цьому напрямку у зв'язку зі складними погодними умовами", - зазначили в Нацполіціі.

Разом з тим місцеве видання Mukachevo.net з посиланням на Закарпатськe ОДА повідомляє, що в с.Білин через перезволоження грунту зійшли два зсуви, які перекрили центральну вулицю.

У Рахові р.Тиса перелилася через лівий берег і підтопила центральну автодорогу. Автомобільний рух у місті перекрито за винятком важкої техніки.

На вулицях Комарова та Партизанська два гірські потоку вийшли з берегів і почали підтоплювати житлові будинки. Місцева влада спільно з рятувальниками евакуювали звідти потроху дітей, тимчасово поміщені в дитяче відділення районної лікарні.

У смт. Кобилецька Поляна річка почала підтоплювати електропідстанцію. Найближчим часом щоб уникнути аварійної ситуації населений пункт, де проживає 3,5 тисячі жителів, будуть відключені від електроенергії.

Пік підйому води на Рахівщині очікувався в обід, після чого паводкова хвиля піде в низинні райони Закарпаття.

В ОДА запевняють, що ситуація знаходиться під контролем.

У той же час місцеві жителі повідомляють про підтоплення і загрозу в інших місцях, про які поки не застерігають ні влада, ні рятувальники.

Так, за інформацією видання Tyachiv.com.ua, з самого ранку підтоплення також с.Дубове, і ряд інших населених пунктів на Тячівщині. В Усть-Чорній р.Тересва зруйнувала потоком пішохідний місток. Вода прибуває. Тривожні повідомлення про підвищення води надходять з Хустського району, де головну загрозу для людей становить р.Ріка", - зазначає видання.

Також з'явилося повідомлення, що на Тячівщині та Міжгірщині вода затоплює домогосподарства, а в с.Білин люди стоять у пробках через паводок.

Як повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій, у зв'язку з інтенсивними дощами, які пройшли протягом останньої доби в гірських районах Закарпатської області, відбулося зростання рівня води в річках Боржава, Ріка, Тересва, Теребля і Верхня Тиса.

В окремих місцях спостерігається вихід води на заплаву річок і підтоплення окремих ділянок автодоріг. Інтенсивний розвиток ситуації на окремих ділянках річок спричинило пошкодження берегів і недобудованих протипаводкових споруд.

Через засміченість гірських струмків, водовідвідних та придорожніх канав сталося підтоплення 132 дворів, у тому числі 33 приватних житлових будинків у Міжгірському, Рахівському, Тячівському, Воловецькому, Іршавському районах.

Для відкачування та пропуску води, прочищення водовідвідних та придорожніх канав на території населених пунктів та проведення інших протипаводкових робіт задіяні сили і засоби цивільного захисту районних державних адміністрацій, підрозділи ДСНС, Національної поліції, дорожніх організацій, басейнового управління водних ресурсів річки Тиса та місцеве населення.

В даний час в гірських районах інтенсивність опадів зменшилася. Спостерігається повільне зниження рівнів води в гірських притоках річок Тересва, Теребля Тячівського району і в місті Рахів.

Нагадаємо, 4 вересня протягом трьох днів військовослужбовці Збройних сил Румунії, Словаччини, Угорщини та України вдосконалювали навички щодо застосування багатонаціонального інженерного батальйону при ліквідації наслідків стихійного лиха в басейні річки Тиса.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Катастрофи та природні катаклізми | Переглядів: 1065 | Додав: adminA | Теги: Закарпаття, автодороги розмито, Повінь, рух транспорту, Береги, річки
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ