Сб, 2024-04-20, 01:23


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Вересень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Головна » 2009 » Вересень » 30 » Кіровоградська "Наша Україна" "кинула" Ющенка задля Тимошенко
21:06
Кіровоградська "Наша Україна" "кинула" Ющенка задля Тимошенко
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Вчора на засіданні ради кіровоградської міської організації партії "Наша Україна" було прийнято офіційну заяву про підтримку кіровоградською "Нашою Україною" на виборах президента кандидатури Юлії Тимошенко.

Сайт "Весь Кіровоград" з посиланням на переданий у редакцію витяг з протоколу засідання пише, що у нараді взяли участь вісім із 11 членів ради. А заяву про підтримку Тимошенко, відповідно до протоколу, підтримали всі присутні одностайно.

Автори заяви висловили жаль з приводу того, що "згортання демократичних процесів в партії, народженій Майданом, призвело до проведення закритих партійних з'їздів, відвертого порушення головного партійного документа – Статуту. Дійшло до того, що представникам нашої організації перестали надавати слово на партійних з'їздах".

Також вони висловили претензію особисто до Ющенка: "Наш осередок створений п'ять років тому і загартований боями в "знаменитому" на весь світ 100-му виборчому окрузі, брав активну участь у всіх виборчих кампаніях та був головним провідником ініціатив президента України Віктора Ющенка місті та області. Натомість сам Віктор Андрійович за весь час свого президентства був у Кіровограді всього двічі, а часу на спілкування з партійним активом не знайшов взагалі. В керівництво області почали призначатись президентом не просто випадкові люді, а й ті, хто прямо протидіяв демократичному волевиявленню під час президентської кампанії 2004 року. Та й в оточенні самого президента ставало все менше його побратимів часів Майдану, а помітними фігурами стали різного калібру і масті балоги. Наша організація і партія неодноразово зверталася до лідера, пояснюючи, що такий шлях є хибним і не веде до реалізації цілей та завдань Майдану".

На думку авторів заяви, з оновленням керівництва Секретаріату президента та партії ситуація не виправилася, й їх "обурюють дії, прямо направлені на розгром партійної організації".

"Ще більше дивує, що це відбувається за згоди самого голови партії, - додають 8 з 11 членів ради Кіровоградської НУ. - Тому рада кіровоградської міської організації партії "Наша Україна" прийняла рішення звернутись до голови партії "Наша Україна", президента України Віктора Ющенка з пропозицією не брати участь в президентських перегонах".

Водночас кіровоградська НУ вирішила не відмовляти у своїй підтримці всім без винятку кандидатам у президенти: "Враховуючи ті умови, що склалися напередодні президентської виборчої кампанії, українському народові доведеться обирати між двома лідерами перегонів: Юлією Тимошенко та Віктором Януковичем... Переконані, що настав час визначатись між цими двома кандидатами і нашим однопартійцям. Вважаємо, що оптимальною кандидатурою на найвищу державну посаду в сьогоднішніх складних політичних та економічних умовах має стати Юлія Тимошенко".

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1360 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ