Пт, 2024-04-19, 09:24


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Жовтень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Головна » 2009 » Жовтень » 1 » Колишній представник президента в судах Руслан Кирилюк перейшов у юрслужбу БЮТ
19:06
Колишній представник президента в судах Руслан Кирилюк перейшов у юрслужбу БЮТ
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Руслан Кирилюк, який ще до середини вересня обіймав посаду керівника служби з представництва інтересів президента в судах, влаштувався на роботу в центральний штаб БЮТ, пише газета "Дело". У цій політичній силі йому запропонували місце заступника керівника юридичної служби блоку.

"Зараз я перебуваю в процесі переходу (на нове місце роботи)", - підтвердив юрист. Він додав, що 21 вересня був звільнений з апарату президента главою Секретаріату Віри Ульянченко.

Кирилюк зазначив, що заяву про своє звільнення подав сам, але не за власним бажанням. "Мені створили такі умови роботи, що я був змушений піти на такий крок", - сказав він.

На даний момент у глави юридичної служби БЮТ Андрія Портнова вже є один заступник - народний депутат Володимир Пилипенко. Обидва "бютівці" підтвердили перехід Руслана Кирилюка.

На питання, чим змогли заманити до себе на роботу юриста глави держави, Портнов зазначив, що Кирилюк йде "з посади керівника служби в канцелярії Віктора Ющенка на аналогічну посаду в майбутньому Секретаріаті президента Юлії Тимошенко".

За словами Володимира Пилипенка, Кирилюк приступив до своїх нових обов'язків у вівторок. Пилипенко вважає, що прихід "досвідченого юриста" посилить юридичний напрям команди БЮТ. Він уточнив, що функціональні обов'язки між двома заступниками Портнова будуть поділені порівну.

Тепер колеги Руслан Кирилюк і Володимир Пилипенко не так давно - всього лише рік тому - жорстко конкурували один з одним, представляючи в судах інтереси двох різних команд: президента Віктора Ющенка та Блоку Тимошенко. Так, у жовтні 2008 року глава держави підписав указ про дострокові парламентські вибори, який БЮТ оскаржив у судових інстанціях.

Партнер компанії "Пукшин і партнери" Руслан Кирилюк отримав посаду представника президента в судах з подачі заступника керівника Секретаріату глави держави Ігоря Пукшина. Однак після приходу в президентську канцелярію Віри Ульянченко ставлення до Кирилюка змінилося. У результаті 9 вересня 2009 президент своїм указом відкликав Кирилюка з Вищої кваліфікаційної комісії суддів.

Паралельно з працевлаштуванням Кирилюка в центральному штабі БЮТ йдуть переговори про його роботу як одного з юридичних радників першого віце-прем'єра Олександра Турчинова.

16 вересня колишній керівник служби Секретаріату президента з представництва у судах інтересів президента Руслан Кирилюк звернувся з позовом до глави держави щодо незаконного звільнення від виконання обов’язків члена Вищої кваліфікаційної комісії суддів України.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1550 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ