Чт, 2024-04-18, 17:37


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Листопад » 8 » #MannequinChallenge: підлітки роблять вигляд, що вони манекени - Мережу захопив новий флешмоб
11:24
#MannequinChallenge: підлітки роблять вигляд, що вони манекени - Мережу захопив новий флешмоб
Інші останні Новини науки і технології на сайті holosUA.com/

  Новий інтернет-флешмоб, вигаданий американськими підлітками, захоплює світ. Все більше людей застигають у драматичних позах, зображуючи із себе манекенів, поки хтось один з камерою знімає, щоб отримати відео з ефектом завмерлого часу.

Народження хештега #MannequinChallenge було зафіксовано в Twitter 26 жовтня. Школярі з Джексонвіля, Флорида, застигли, зображуючи манекенів, в навчальному класі. Коротке відео набрало 4,3 тисячі лайків і понад 4,5 тисячі перепостів. У "живих манекенів" тут-таки з'явилися численні послідовники.

Через 10 днів інструкцію для охочих взяти участь у флешмобі опублікувала британська The Guardian. "Вони молоді. Хто знає, чому молоді люди роблять всі ті божевільні штуки, які вони роблять?" - спробувала газета дати відповідь на запитання про те, яка мета #MannequinChallenge.

Нове віяння нагадало про попередню популярну забаву, що отримала назву Harlem Shake. Цей флешмоб передбачав танець однієї людини в кімнаті, заповненій іншими людьми, які поводяться як зазвичай.

Саундтреком для більшості представлених у Мережі "живих картин" у рамках #MannequinChallenge стала пісня групи Rae Sremmurd - Black Beatles ft. Gucci Mane. Музиканти, що опинилися втягнутими у флешмоб, вирішили підтримати його учасників і записали аналогічне відео під час свого виступу в Денвері, зібравши близько 75 тисяч лайків у Twitter. До флешмобу також долучилися багато інших відомих музикантів, спортсмени, шоумени і інші публічні особи.

The New York Times із захопленням пише про нову підліткову забавку і робить припущення про те, як довго флешмобу вдасться уникати впливу "дорослого світу" і можливої комерціалізації. Газета звзначає, що в минулі вихідні елементи #MannequinChallenge були використані організаторами матчу НФЛ і телеканалами. Це, на думку The New York Times, означає, що нова забава ось-ось потрапить у поле зору маркетологів.

Зазначимо, флешмоб живих манекенів не ставить жодних фінансових цілей - ні благодійних, ні комерційних.

Раніше Фонд боротьби з бічним аміотрофічним склерозом ALS Association ініціював флешмоб Ice Bucket Challenge: учасники обливалися холодною водою з відра і розміщували ролики про це в Інтернеті. Потім вони передавали естафету знайомим або відомим людям, які мали виконати завдання протягом доби або пожертвувати кошти на благодійність.

В акції взяли участь багато акторів, спортсмени, політики, бізнесмени та громадські діячі у всьому світі.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини науки і технології | Переглядів: 847 | Додав: adminA | Теги: Мережа, манекени, підлітки, флешмоб, #MannequinChallenge
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ