Чт, 2024-03-28, 18:51


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2017 » Квітень » 22 » Матчі чемпіонату світу з хокею в дивізіоні ІА прийме київський Палац спорту
09:41
Матчі чемпіонату світу з хокею в дивізіоні ІА прийме київський Палац спорту
Інші останні Новини спорту на сайті holosUA.com/

Починаємо з угорцями. Анонс першого ігрового дня чемпіонату світу з хокею в дивізіоні ІА в Києві.

Матчі чемпіонату світу з хокею в дивізіоні ІА прийме київський Палац спорту.

НВ представляє анонс першого ігрового дня чемпіонату світу з хокею в дивізіоні ІА, який пройде в Києві з 22 по 28 квітня.

Для початку пара слів про сам чемпіонат. Київ прийме турнір у дивізіоні ІА - другому за значимістю у світовому хокеї відразу після елітного. В ньому візьмуть участь шість команд, які по разу зіграють одна з одною. Переможцем стане команда, яка набере найбільшу кількість очок - плей-офф на чемпіонаті не передбачено.

Команди, які займуть перші два місця отримають путівки в елітний дивізіон світового хокею на наступний рік, найгірша команда вилетить в дивізіон ІВ.

Тепер, власне, про матчі першого ігрового дня.

13:30 Україна - Угорщина

Пряма трансляція - UA:Перший

Матчем-відкриття чемпіонату стане зустріч збірної України та команди Угорщини. Українці, які в минулому році виграли чемпіонат світу IB і, відповідно, підвищилися в класі, підійшли до домашньої першості з суттєвими кадровими проблемами. Цілий ряд основних хокеїстів, в тому числі і капітан Віктор Захаров, пропустять чемпіонат через травми.

Переважна більшість гравців української команди представляють два кращі клуби України за підсумками минулого сезону - Донбас і Кременчук (виняток лише один - захисник Кирило Катрич з Кривбасу). В складі не представлено жодного "легіонера", причому Андрій Міхнов з мінської Юності травмувався напередодні чемпіонату, а представники Континентальної хокейної ліги форварди Павло Падакін (ХК Сочі) і Олексій Понікаровський (Кунлунь Ред Стар), а також воротар Сергій Гайдученко (Медвешчак) відмовилися допомогти національній команді на домашньому чемпіонаті.

В угорців ситуація кардинально відрізняється від української: вони приїхали в Київ на другий за рангом чемпіонат світу після вильоту з елітного дивізіону в минулому році на світовій першості в Росії, незважаючи на те, що показали досить симпатичну гру.

У поєдинку проти України Угорщина є безперечним фаворитом. Крім того, команду Річа Черномаза вважають також одним з головних претендентів на повернення в еліту за підсумками київського чемпіонату.

17:00 Південна Корея - Польща

У першому турі між собою зустрінуться команди, яких разом з Україною записують в аутсайдери чемпіонату. Однак Південна Корея здатна на сюрприз, враховуючи її стрімкий прогрес перед зимовими Олімпійськими іграми-2018, які пройдуть саме в південнокорейському Пхенчхані. Команда складається не тільки з місцевих гравців, але і великої кількості натуралізованих північноамериканців.

Польща також не так проста, як може здатися на перший погляд. Внутрішній чемпіонат у західних сусідів України на підйомі, а збірна володіє стабільним і зіграним складом. Тому зустріч поляків і південнокорейців, незважаючи на неголосну вивіску, - одна з найбільш непередбачуваних на чемпіонаті і одночасно надзвичайно важлива з турнірної точки зору.

20:30 Австрія - Казахстан

Вечірнім матчем першого ігрового дня стане зустріч "гігантів" київського чемпіонату. Австрія і Казахстан справедливо вважаються головними претендентами на підвищення в класі. Цим збірним не в дивину грати в компанії кращих збірних світу, однак в останні роки вони себе зарекомендували як "команди-ліфти" між двома дивізіонами. Зокрема, Казахстан, як і Угорщина, вилетів у минулому році на першості в Москві і Санкт-Петербурзі, а Австрія - роком раніше у Чехії.

Казахстан традиційно практично повністю укомплектований гравцями астанинського Бариса, що виступає у КХЛ, причому головною силою команди є натуралізовані північноамериканці, які досить давно грають разом в клубі і збірній і надзвичайно зіграні. Проте це можна сказати не лише про "легіонерів", але й про всю команду Казахстану.

Австрія привезла в Київ також всіх кращих, за винятком трьох своїх представників у Національній хокейній лізі. І якщо Міхаель Грабнер з Рейнджерс продовжує "рубатися" в Кубку Стенлі, то Міхаель Раффль з Філадельфії і Томаш Ванек з Флориди відмовилися зіграти за свою збірну в Києві.

Фаворитом цього матчу вважається Казахстан, однак молода австрійська команда здатна на сюрприз на старті турніру.

Нагадаємо, в кінці квітня 2016 року збірна України з хокею виграла чемпіонат світу у Дивізіоні 1B, який проходив у хорватському Загребі, і повернулася в дивізіон ІA - другий за значимістю у світовій класифікації.

Після цього Міжнародна федерація хокею (IIHF) заявила, що в 2017 році Київ прийме чемпіонат світу з хокею в групі А дивізіону ІА.

 

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 1462 | Додав: adminA | Теги: дивізіоні ІА, хокей, київський Палац спорту, матчі чемпіонату світу
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ