Вт, 2024-04-16, 08:28


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Грудень » 8 » Медики знайшли в Україні нову хворобу: грибок, який поїдає людину зсередини. ВІДЕО
16:41
Медики знайшли в Україні нову хворобу: грибок, який поїдає людину зсередини. ВІДЕО
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Небезпечна хвороба Моргелонів, яку лікарі навіть не вміють діагностувати, поширюється в Україні, стверджують тернопільські медики.

Раніше хворих, які скаржилися на постійне повзання під шкірою якихось істот, медики відправляли до божевільні. Проте лікарі переконують, що насправді – це не галюцинації, а вид грибків.

Скажений черв'як, що обвиває все тіло під шкірою, свербить, рухається і кусає так, що хочеться пороздирати себе - так описують свою хворобу десятки пацієнтів професора Михайла Андрейчина, члена-кореспондента НАМН України, який першим узявся вивчати страшну недугу.

Одна з пацієнтів професора пожалілася, що хвороба перетворила її життя на пекло. Обличчя у Світлани в суцільних рубцях. Це сліди того, як вона самотужки витягала жмути гидких волокон з-під шкіри.

"Людина дере просто, вона не знає, що з нею робиться. Біль жахливий, очі вилазять, і таке відчуття, що по тобі лазять шланги зміїв. Я просто розрізала голкою, і воно так все висіло. Висіло, як нитки і текло, як кефір", - розповіла пацієнтка, жителька Тернопільщини Світлана.

Жінка бідкається, що тіло постійно свербіло, тому змушена була звільнитися з роботи, почала ховатися від людей, та по кільканадцять годин проводити у ванній.

"Україна не знає, як лікувати. Що це таке, вони не можуть визначити. Коли Андрейчин подивився, каже, справді, воно рухається, воно живе. Вони почали шукати, що це може бути, і сказали, що це Маргелона", - розказала Світлана.

Тернопільські медики, які навчилися діагностувати хворобу, розповіли, що це гриб-шкідник, який швидко розмножується в людському тілі.

"Одне волоконце утворило в замкненому просторі вузлик. Отже, я роблю висновок, що це волоконце рухалося в тривимірному просторі. І якщо раніше дехто не вірив цим хворим, то я їм вірю", - запевнив Андрейчин.

Зараз різко збільшилася кількість хворих. Це хвороба глобалізації.

Фахівці твердять, якщо терміново не розпочати вивчення цього грибка на державному рівні, недуга швидко пошириться Україною. Її спори розлітаються аж на дванадцять метрів, тож заразитися може будь-хто, стверджують науковці. А надто люди зі слабким імунітетом. В Америці, за офіційними даними, уже понад дванадцять тисяч недужих на хворобу Моргелонів. Скільки таких в Україні, ніхто ще не рахував.

Науковці припускають, що причиною захворювання можуть бути генетично модифіковані організми, неконтрольовані наукові дослідження у галузі нанотехнологій або військові розробки.

"Він проростає у волокні, шовкові, полімерному, армійському шовку. Ми побачили, що весь європейський секонд-хенд уражений цим грибком", - застеріг науковець Василь Дем'яненко.

Грибок є дуже агресивною екологічною сполукою. Цей грибок залишиться живим навіть тоді, коли він перебуває в рідкому азоті за температури мінус 196 градусів.

Хоча тернопільські медики отримали патент на діагностування хвороби Моргелонів, звідки вона береться та головне - як від неї лікувати, - достеменно не знають.

Нагадаємо, що нещодавно науковці ідентифікували новий вірус, який викликав спалах смертельно небезпечної пневмонії серед мавп у каліфорнійському центрі вивчення приматів, і встановили, що він може передаватися людині й далі між людьми.

 

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 2011 | Додав: adminA | Теги: хвороба Моргелонів
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ