Сб, 2024-04-20, 15:27


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Жовтень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Головна » 2009 » Жовтень » 1 » Медведєв дозволив залучати строковиків без їх згоди у військових операціях за межами РФ
21:54
Медведєв дозволив залучати строковиків без їх згоди у військових операціях за межами РФ
Інші останні Новини росії на сайті holosUA.com/

Президент Росії Дмитро Медведєв підписав указ "Про призов у жовтні-грудні 2009 р. громадян Російської Федерації на військову службу і про звільнення з військової служби громадян, що проходять військову службу за призовом". Про це повідомляє прес-служба президента РФ.

Указом визнається таким, що втратив силу п.3 указа президента РФ від 2 квітня 1993 р N419 "Про призов громадян Російської Федерації на військову службу в квітні-червні 1993 р. і про звільнення в запас солдатів, матросів, сержантів, старшин і військових будівельників, що вислужили встановлені терміни військової служби".

Згідно з цим пунктом, комплектування військових частин Збройних сил РФ, інших військ і військових формувань РФ, що знаходяться за межами, військовослужбовцями з призиву з 1 квітня 1993 р. здійснювалося тільки на добровільній основі.

Також президент РФ ухвалив з 1 жовтня по 31 грудня 2009 р. провести призов на військову службу громадян Російської Федерації у віці від 18 до 27 років, що не перебувають в запасі і що підлягають відповідно до федерального закону від 28 березня 1998 р. "Про військовий обов'язок і військову службу" призову на військову службу, в кількості 271 тис. 020 людей. Також будуть звільнені з військової служби солдати, матроси, сержанти і старшини, термін військової служби по заклику яких закінчився.

Уряду Російської Федерації, органам виконавчої влади суб'єктів Російської Федерації і призовним комісіям доручено забезпечити виконання заходів, пов'язаних із призовом на військову службу громадян РФ.

Керівникам федеральних органів виконавчої влади доручено забезпечити виконання положень ФЗ "Про військовий обов'язок і військову службу" відносно громадян Росії, що не перебувають в запасі, прийнятих на службу (роботу) в підвідомчі органи і організації цих федеральних органів виконавчої влади і що підлягають заклику на військову службу.

Також визнається таким, що втратив силу п.3 указу президента РФ від 2 квітня 1993 р. N419 "Про призов громадян Російської Федерації на військову службу в квітні-червні 1993 р. і про звільнення в запас солдатів, матросів, сержантів, старшин і військових будівельників, що вислужили встановлені терміни військової служби".

Згідно з цим пунктом, комплектування військових частин ВС РФ, інших військ і військових формувань, РФ, що знаходяться за межами, військовослужбовцями з призову з 1 квітня 1993 р. здійснюється тільки на добровільній основі. Цей указ набуває чинності з дня його офіційної публікації.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини росії | Переглядів: 1357 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ