Пт, 2024-03-29, 10:09


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2013 » Січень » 12 » Замовити ритуальне вбивство сім'ї міг син обезголовленого судді, який був членом секти - ЗМІ
13:58
Замовити ритуальне вбивство сім'ї міг син обезголовленого судді, який був членом секти - ЗМІ
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/
У справі про жорстоке вбивство харківського судді Володимира Трофімова і його сім'ї з'явилися нові подробиці.

За інформацією джерела газети "Сегодня", близького до слідства, злочин міг замовити син судді, який і сам був убитий і обезголовлений.

9 січня в Харкові генеральний прокурор Віктор Пшонка провів брифінг у резонансній справі. За словами голови ГПУ, залишилися дві з чотирьох версій злочину: вбивство, пов'язане зі службовою діяльністю судді і злочин з корисливих мотивів (вбили через колекцію монет і нагород, деякі з яких дійсно зникли з будинку судді).

Від джерела, близького до слідства, виданню стало відомо, що в ніч на середу,9 січня, група силовиків з Харкова в терміновому порядку прибула в Луганськ. Нібито в ході спецоперації розраховували затримати когось або виявити щось, пов'язане з убивством судді. І тоді б генпрокурор міг вдень доповісти громадськості, що злочин розкрито . Але таких слідів виявити не вдалося, і тому сенсаційної заяви не було.

Джерело піддало сумніву озвучену генпрокурором тезу про те, що версія вбивства на релігійному ґрунті вже відкинута. Є інформація, що слідство все ж займається сектантською темою, в його розпорядженні є відеоролик, на якому записано шабаш в одній з екстремістських сект. І там нібито бере участь син Трофимова, 30-річний Сергій, який теж загинув.

Сектанти в розмальованих мантіях і з відрізаними головами домашніх тварин (нібито барани або кози) в руках виконують якийсь обряд. Ніби у цієї секти існує переконання, що якщо людині відрізати голову напередодні знаменних днів, то вона потрапить в рай. Одним з таких днів вважався т.зв. кінець світу 21 грудня. Звідси версія: родина Трофімова 15 грудня стала жертвою такого обряду, причому син Сергій міг бути замовником злочину, бажаючи своїй родині добра. Недарма ж є відомості, що він був ще живий і спостерігав, як відрізають голови близьким.

На думку релігієзнавця Тараса Антошевського, подібні ритуали можуть виконувати або сатаністи (на це вказують мантії учасників дійства і жертвоприносини тварин), або послідовники культу вуду (одним з талісманів в цій релігії є висушена голова тварини). Джерело також підтвердило грошові проблеми у старшого сина судді - Валерія (він вранці і виявив убитих). Борги нараховують нібито близько 600 тис. дол.

Версія, пов'язана з цими боргами, теж відпрацьовується. Не виключено, як і говорив генпрокурор, версія про зв'язок вбивства зі службовою діяльністю Трофімова. Хоча суддя вів останнім часом незначні справи, за словами джерела, відпрацьовується ймовірність його посередництва у справах, пов'язаних з великими грошима. Причому гроші могли бути отримані, а справу не зроблено, звідси й жорстока помста.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1402 | Додав: adminA | Теги: ритуальне вбивство, обезголовленого судді
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ