Пт, 2024-03-29, 01:45


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2014 » Грудень » 31 » Мороз лютішає. Зі снігом бореться військова техніка. ВІДЕО
11:59
Мороз лютішає. Зі снігом бореться військова техніка. ВІДЕО
Інші останні Катастрофи та природні катаклізми на сайті holosUA.com/

 На трасі Одеса - Ізмаїл із снігового полону звільнили 55 автомобілів, а щоб відкопати машини на дорозі Одеса - Рені, довелося залучити військову спецтехніку БАТ.

Про це повідомили в регіональному управлінні ДСНС.

За час погіршення погоди рятувальники Одеської області надали допомогу 3817 громадянам, в тому числі 501 дитині.

За даними відомства, все ще ускладнений рух автотранспорту на таких дорогах: Одеса - Сухий Лиман - Іллічівськ (з боку 7-го км і спуску до Сухого Лиману), в Овідіопольському районі (Овідіополь - с. Барабой - с. Велика Долина), ділянка траси Одеса - Ізмаїл, на відстані 10 км від с. Криничка в напрямку Татарбунар.

На цих ділянках спецтехніка досі розчищає проїжджу частину.

В самій Одесі комунальники вочевидь не справляються з тим обсягом роботи, який їм дала природа.

Транспорт у місті ходить тільки в деяких районах.

Як повідомлялося, на Одесу налетів аномальний снігопад. Через складні погодні умови рух транспорту в Одесі утруднений, утворилися затори.

За 30 грудня в Україні рятувальники відкопали 6313 автомобілів, 104 населених пункти знеструмлені

В Україні протягом доби 30 грудня рятувальники звільнили зі снігових заметів близько 6 тис. 313 транспортних засобів. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Державної служби з надзвичайних ситуацій.

"Із снігових заметів рятувальниками було вивільнено близько 6 тис. 313 транспортних засобів, евакуювали та надали допомогу в пунктах обігріву близько 13 тис. 743 особам в таких областях: Дніпропетровська (вивільнено 632 од. транспортних засобів та надано допомогу 811 особам); Запорізька (вивільнено 465 од. транспортних засобів та надано допомогу 1037 особам); Миколаївська (вивільнено 3142 од. транспортних засобів та надано допомогу 5169 особам); Одеська (вивільнено 1291 од. транспортних засобів та надано допомогу 4351 особам); Херсонська (вивільнено 678 од. транспортних засобів та надано допомогу 2109 особам); Полтавська (вивільнено 38 од. транспортних засобів та надано допомогу 61 особі); Харківська (вивільнено 67 од. транспортних засобів та надано допомогу 205 осіб)", - йдеться в повідомленні.

У ДержНС також зазначили, що до розчищення доріг, вивільнення транспортних засобів із снігових переметів та надання допомоги водіям і пасажирам було залучено близько 2 тис. 900 осіб та 1 тис.650 одиниць техніки.

В Україні внаслідок складних погодних умов залишаються знеструмленими 104 населених пункти у 5 областях. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Державної служби з надзвичайних ситуацій.

"Станом на 7 год. 31 грудня залишаються знеструмленими 104 населених пункти в п'яти областях, а саме: Одеській - 48 н. п. (відновлено - 120), Миколаївській - 12 н. п. (відновлено - 44), Херсонській - 10 н. п. (відновлено - 78), Донецькій -22 н. п. (відновлено - 15), Луганській - 3 н.п. (відновлено - 3)", - йдеться в повідомленні.

У 5 областях України через негоду ускладнено дорожній рух

В Україні на дорогах 5 областей ускладнено рух через складні погодні умови. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ДАІ України.

"Через наслідки негоди на деяких ділянках автодоріг України залишається ускладненим рух транспортних засобів. Для убезпечення дорожнього руху, безперебійної роботи снігоприбиральної техніки в даний час діють обмеження руху транспорту на автомобільних дорогах", - йдеться в повідомленні.

Так, у Запорізькій області обмежено рух на трасі Н-08 Бориспіль - Дніпропетровськ - Запоріжжя, з 474-го по 452-й км (від м. Запоріжжя до кордону з Дніпропетровщиною).

У Дніпропетровській області обмежено рух вантажного та пасажирського автотранспорту на М-04-1 "Південний обхід м. Дніпропетровська".

У Миколаївській області закрито рух автотранспорту до закінчення негоди на деяких автодорогах загального користування державного і місцевого значення. Найскладніші ділянки - Н-14 "Олександрівка - Кіровоград - Миколаїв", 190-232 км (між населеними пунктами с. Антонівка і с. Капустине), М-14 Одеса - Миколаїв - Новоазовськ", 100-120 км (між населеними пунктами с. Ненавмисне і с. Половинки), Т-15-06 Миколаїв - Доманівка - Берізки, 0-36, (між населеними пунктами м. Миколаїв і с. Улянівка), Т-15-07 Миколаїв - Парутине - Очаків, 1-9 км (між населеними пунктами м. Миколаїв і с. Парутине).

На Одещині заборонено рух на автошляхах М14 Одеса - Мелітополь, М15 Одеса - Рені, М16 Одеса - Кучургани, М27 Одеса - Іллічівськ, Р70 Одеса - Білгород-Дністровський.

Крім того, в Херсонській області частково обмежено рух транспортних засобів від кордону Миколаївської області до Херсона на ділянці автомобільної дороги М-14 Одеса - Мелітополь - Новоазовськ, 177-206 км.

Україну накриють сильні морози, місцями до -24

31 грудня температура повітря в Україні істотно знизиться. Вночі вона сягне 12-20, місцями 20-24 градуси морозу, вдень 6-12 градусів морозу, на сході до 14 градусів морозу. Антициклон, область високого атмосферного тиску, зумовить суху малохмарну погоду, на дорогах утримається ожеледиця, повідомляє погодний портал opogode.ua.

У західній частині - суха морозна погода. Температура повітря вночі -14-20, місцями 20-24 градуси морозу, вдень 7-12 градусів морозу.

У північних областях опадів не очікується. Температура повітря вночі -12-18, вдень 6-11 градусів морозу.

У центральних областях - без опадів. Температура повітря вночі 12-18 градусів морозу, вдень 6-12 градусів морозу.

На сході України опадів не очікується. Температура повітря вночі -12-20, вдень 8-12 градусів морозу.

У південній частині - без опадів. Температура повітря вночі 6-13 морозу, вдень -2-8 градусів, у Криму 0-5 морозу.

У Києві пануватиме суха морозна погода. Температура повітря вночі 11-14 градусів морозу, вдень 6-9 градусів морозу.

Вітер в Україні очікується північно-східний з переходом на західний, 5-12 м/с.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Катастрофи та природні катаклізми | Переглядів: 1088 | Додав: adminA | Теги: військова техніка. ВІДЕО, снігом, Мороз
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ