Пт, 2024-03-29, 00:29


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2017 » Лютий » 7 » МТЗ трактор - ваш надійний помічник в аграрній роботі
05:35
МТЗ трактор - ваш надійний помічник в аграрній роботі
Інші останні Новини бізнесу на сайті holosUA.com/

МТЗ трактор Плануючи вести сільськогосподарську діяльність уже зараз вам потрібно потурбуватися і про наявність сільськогосподарської техніки. Наразі спецтехніка доступна для широкого покупця. Придбати її можна буквально в будь-якому магазині з спецтехніки, а тому актуальним питанням є інше – яку саме купити, щоб покупка була вдалою, техніка довго служила і не потребувала ремонту.

Якщо ви хочете не просто купити малогабаритну спеціальну техніку, яка стояла б в гаражі і ви користувалися нею час від часу, то вибрати можете будь-яку. Але якщо ви бажаєте придбати надійного помічника, який би відзначався своєю якістю, то тут, однозначно, варто вам звернути увагу на "МТЗ трактор", білоруського виробництва. Хоч техніка і є з близького закордону, у нас, в Україні, вона користується колосальним попитом, та й в інших країнах світу цінителі надійної сільськогосподарської техніки обирають продукцію Мінського тракторного заводу. На сьогодні на ринку спеціальної техніки заводом представлено 62 моделі різної техніки, виконаної у більше ніж 100 варіантах комплектації, які можуть працювати в різних кліматичних умовах та при різному експлуатаційному навантаженні.

Чому саме варто придбати трактори Мінського тракторного заводу?

трактори Мінського тракторного заводу Ознайомившись з технічними характеристиками техніки і з її перевагами, у вас не виникатиме сумнівів стосовно правильності покупки великогабаритної аграрної техніки. Перше, що варто відмітити, - це надійність і довговічність техніки. Зважаючи на можливість роботи у будь-яких умовах, техніка відрізняється високим рівнем експлуатаційного показника. Трактори відповідають усім стандартам якості і мають високу продуктивність. Завдяки свій універсальності, спецтехніка має широкий спектр використання. Також є можливість під час роботи використовувати разом і іншу техніку, необхідну для заготівлі кормів, посадки і збирання овочів.

Вікна, які легко відкриваються, сприяють створенню природної вентиляції. Оббивки звуко- і шумоізоляційними матеріалами зводять до мінімуму вібрацію і шум, які створюються під час роботи. Гумова амортизація, розташована під кабіною тракториста, пом'якшує зв'язок з основою машини і робить плавні ходи. Так як більшу частину свого робочого часу аграрій проводитиме за сидінням в тракторі, в деяких моделях для зручності водія передбачається зміна положення сидінні і зміна рульового колеса.

Пам'ятайте, що надійний помічник в роботі - це тільки МТЗ трактор, адже не дарма завод уже завоював не одну золоту медаль на виставках, ярмарках міжнародного рівня, отримав знак якості і міцно закріпив за собою звання лідера продаж на ринку сільськогосподарської техніки.

Наталія Демеш спеціально для http://holosua.com

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини бізнесу | Переглядів: 750 | Додав: admin | Теги: мтз трактор
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ