Чт, 2024-03-28, 23:43


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Головна » 2010 » Січень » 12 » На автосалоні в Детройті обрали автомобіль року
11:23
На автосалоні в Детройті обрали автомобіль року
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

Автомобіль марки Ford Fusion американського концерну Ford Motor з гібридним приводом визнаний автомобілем 2010 року на щорічному Північноамериканському міжнародному автошоу, повідомляє ИТАР-ТАСС. Одна з провідних автовиставок у світі стартувала напередодні в американській автомобільній столиці - Детройті (штат Мічіган).

Ford став переможцем і в другій категорії - "найкраща легка вантажівка", в цій номінації лідирував Ford Transit Connect. У фінал змагання за звання "найкращої машини" 2010 року увійшли також Buick LaСrosse і Volkswagen Golf/GTI, а фордівській вантажівці конкуренцію складали Chevrolet Equinox і Subaru Outback.

Нагороди присуджувалися після підрахунку голосів 49 журналістів, що пишуть про автомобільну промисловість, які протягом попереднього року тестували різні автомобілі. У своїх оцінках вони враховували такі критерії, як кількість новаторських рішень, втілених в автомобілі, дизайн машини, її безпека, простота управління, рівень задоволення водія і ціна.

У 2009 році кращою машиною був визнаний південнокорейський седан класу люкс Hyundai Genesis. Звання "кращої легкої вантажівки" дісталося минулого року позашляховику Ford F-150.

Вперше північноамериканська виставка автомобілів пройшла в Детройті у 1907 році. Міжнародний статус вона отримала в 1988 році.

Цього року до Детройта, незважаючи на фінансові труднощі, з якими зіштовхнулися майже всі світові автомобільні компанії, прибули більше 60 автовиробників, враховуючи європейські концерни BMW, Audi, Mercedes-benz, Volkswagen. Правда, поки там можуть побувати тільки співробітники ЗМІ і представники компаній автовиробників, а для широкої публіки шоу буде відкрите 16 січня.

Унікальність виставки - в поєднанні чотирьох шоу в одному: показ для преси, промисловий показ, добродійний показ і виставка. Так, на виставці планується участь близько 1 000 компаній. Вони продемонструють більше 700 транспортних засобів, зокрема останніх новинок зі всього світу.

Салон в автомобільній столиці Америки продовжиться до 24 січня.

Новинки детройтського салону: ставка на екологію

Головним ноу-хау салону стали електромобілі. Під них на виставці виділили навіть окремий павільйон під назвою "Електричне авеню", пише Вести.ru.

Принаймні два електричні авто з тих, що будуть показані, надійдуть у продаж вже цього року. Це Chevrolet Volt і Nissan Leaf.

Volvo представив свій електромобіль на базі С 30. На двигуні з 82-кіловатним мотором ця машина зможе проїхати 150 кілометрів без зарядки. Звичайно, для дальніх перегонів замало, але для їзди по місту цілком прийнятно. Заряджається автомобіль від розетки 220 вольт менш ніж за 8 годин. А до 100 км/год розгониться за 11 секунд - швидше для агрегату побутового призначення і не потрібно.

Volkswagen готує для американського ринку купе на базі Jetta. Цей автомобіль оснастять гібридною силовою установкою з бензиновим мотором 1,4 TSI і електродвигуном.

Незвичайним автомобілем вирішив вразити публіку підрозділ BMW, який випускає Mini. У Детройті ця компанія представила свій концепт кроссовера Mini beachcomber. Треба сказати, що не перший рік вони його представляють, але цього року пообіцяли, що це останній варіант його виконання, який незабаром побачить світ саме у такому вигляді. Також BMW представила свою нову «п'ятірку». Це вже не концепт, а цілком серійний варіант.

Можна сказати, революцію в автомобілебудуванні зробив Ford. Ця компанія представила, здавалося б, рядовий автомобіль: Focus. Але оголосила при цьому, що ця модель стане глобальною. Адже зараз американський і європейський варіанти Focus відрізняються як небо і земля. З першого погляду впізнати в них найближчих родичів досить складно. На салоні в Детройті Ford показав, як можна уніфікувати цю модель і зробити її єдиною для всього світу. Це рішення дозволить в період кризи заощадити заводу немало коштів. Майбутнім власникам цього автомобіля така політика теж на руку: запчастини будуть дешевші.

Японська компанія Toyota до Детройта привезла черговий гібридний автомобіль, який встиг отримати від журналістів прізвисько "міні-Prius".


Цілу "гвардію новобранців" представить General Motor. Окрім відкритої версії Chevrolet Camaro відвідувачі побачать "заряджену" модифікацію седана Buick Regal, концепт Aveo RS наступного покоління, новий міні-кар Spark, оновлену модель Malibu і серійну модифікацію кроссовера Orlando. Cadillac порадує публіку концептуальним седаном XTS, який стане новим флагманом компанії, а також купе CTS-V.

Німецький автовиробник Audi в Детройті выдзначиться новим поколінням седана А8 і невідомим концепт-каром, пише Kolesa.ru. За відомостями зарубіжних журналістів, скоріше за все, на автосалоні буде показаний концептуальний автомобіль, на базі якого в Audi побудують наступне покоління A6. Очікується, що серійний варіант нового Audi A6 надійде в продаж в 2011 році, але поки цю інформацію автовиробник не підтвердив.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 1393 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ