Пт, 2024-03-29, 09:36


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2017 » Грудень » 18 » На будівництво військових об'єктів в Європі $214 млн для стримування РФ США запланували витратити
10:30
На будівництво військових об'єктів в Європі $214 млн для стримування РФ США запланували витратити
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/

Зокрема, планується будівництво нових ангарів на авіабазі в ісландському Кефлавіку, де будуть розміщені літаки P-8 Poseidon, шо відстежують підводні човни.

Військовий бюджет Сполучених Штатів Америки (США) дає можливість керівництву військово-повітряних сил (ВПС) купувати земельні ділянки і зводити інфраструктуру за межами країни. Про це повідомляє видання Air Force Times.

Так, в 2018 році планується витратити близько 214 млн доларів на будівництво військових об'єктів в Ісландії, Норвегії, а також у більшій частині країн Східної Європи. Фонди, які використовуються для фінансування будівництва баз, є частиною бюджету Європейської ініціативи стримування - програми військової допомоги союзникам по НАТО в Європі, прийнятої невдовзі після початку агресії Росії на Донбасі.

За словами офіційного представника американського військового командування в Європі майора Хуана Мартінеса, йдеться, зокрема, про перекидання на військові бази літаків п'ятого покоління F-22 Raptor та F-35 Strike Fighter, які мають відслідковувати активність російських ВКС на Північному і Балтійському морях.

Крім цього, додав він, планується побудувати нові ангари на авіабазі в ісландському Кефлавіку, де будуть розміщені літаки P-8 Poseidon, шо відстежують підводні човни.

Нагадаємо, оборонний бюджет США на 2018 рік передбачає 350 мільйонів доларів на безпекову допомогу Україні. Як зазначили раніше у посольстві України в США, проект закону «санкціонує надання нашій державі летальних озброєнь оборонного характеру та суттєво розширює параметри підтримки України з боку Сполучених Штатів у безпековій та оборонній сферах. Так, до документа, включено положення, що дозволяють використання коштів оборонного бюджету США на потреби реабілітації у медичних установах Сполучених Штатів поранених українських військовослужбовців, навчання та підготовку українських медичних фахівців у цій сфері, а також для посилення спроможності повітряних та військово-морських сил нашої держави», йшлося у повідомленні посольства України.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 596 | Додав: adminA | Теги: військові об'єкти, витратити, США, Європа, стримування РФ, $214 млн
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ