Сб, 2024-04-20, 09:47


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2013 » Січень » 14 » На підтримку сім'ї Павличенко фани «засіли» на пам'ятнику «Мужності, вірності, доблесті працівніків МВС»
13:05
На підтримку сім'ї Павличенко фани «засіли» на пам'ятнику «Мужності, вірності, доблесті працівніків МВС»
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/
У Києві під будівлею Апеляційного суду, де сьогодні, 14 січня, відбудеться засідання апеляційного суду у справі Дмитра та Сергія Павличенко, засуджених 2 жовтня за вбивство судді Шевченківського райсуду Сергія Зубкова, проходить мітинг на підтримку засуджених.
Як повідомляє Сегодня, фанати київського «Динамо» скликали всіх на акцію на захист Павличенко, яка почалася о 9:30 на Солом'янській площі.

Як передає кореспондент Коментарів, на акцію зібралося близько 100 чоловік. За даними УНН, мітингувальників - близько 200, а за даними Главреда, до 10:30 їх зібралося вже близько півтора тисяч.

В якості постаменту мітингувальники використовують пам'ятник «Мужності, вірності, доблесті працівніків МВС». Фани розтягнули банер «Волю Павліченкам».

Мітинг проходить спокійно, керівник ініціативної групи попросив учасників акції поводитися мирно, не використовувати піротехніку і не курити.

Разом з тим, на його думку, сьогодні Павліченко в суд не привезуть.

Тим часом по периметру суду вже повно міліції, повідомляє Golos.ua, а у дворі в автобусах знаходяться співробітники «Беркута», в 9:30 у внутрішній двір суду заїхала машина вибухотехнічної служби.

Засідання у справі Павличенко почнеться в 10:15.

Нагадаємо, Сергій Павличенко і його батько Дмитро Павличенко були визнані винними в умисному вбивстві судді Печерського районного суду Сергія Зубкова. Цей суддя виніс рішення по цивільній справі про виселення сім'ї Павличенко з квартири і знесення прибудови до будинку. Звинувачення вважає, що саме це рішення і стало мотивом вбивства судді Дмитром та Сергієм Павличенко. Потерпілому було завдано п'ять колото-різаних ран і два вогнепальних поранення.

Дмитра Павличенко засудили до довічного ув'язнення, його сина Сергія - до 13 років в'язниці.

Самі Павличенки свою провину не визнають, вони впевнені, що їх підставили, причому це зробила фірма, що займається скупкою квартир в центрі. Павличенки не хотіли звільняти приміщення, яке Зубков присудив віддати цій фірмі.

Нещодавно в інтернеті було опубліковано відео, на якому Сергій Павличенко зізнається в тому, що вбивцею судді Зубкова був його батько. Варто відзначити, що ніде не вказується дата зйомки цього ролика, хоча визнання Павличенко-молодшого стали чи не головним доказом провини.

Пізніше психолог Павло Фролов прокоментував поведінку Сергія Павличенко на визнанні у вбивстві судді Зубкова. На його думку, зізнається Павличенко-син аж надто неправдоподібно.

Як зазначають Комментарии, після вироку батьку і синові Павличенко Вищий спеціалізований суд скасував рішення судді Зубкова про знесення прибудови, адже перша апеляційна інстанція не взяла до уваги, що сім'я мала на неї дозвіл. Цивільну справу повернули на розгляд до Шевченківського суду. Дата засідання поки не призначена, від коментарів у суді відмовляються. Якщо в позові зарубіжної компанії буде відмовлено та знесення житла визнають незаконним, сім'ї Павличенко зобов'язані будуть компенсувати всі понесені збитки.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1360 | Додав: adminA | Теги: банер «Волю Павліченкам».
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ