Пт, 2024-03-29, 13:51


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2013 » Січень » 21 » На підтримку Тимошенко біля Адміністрації Януковича мітингує молодь. Активісти прикували себе наручниками
15:43
На підтримку Тимошенко біля Адміністрації Януковича мітингує молодь. Активісти прикували себе наручниками
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/
У Києві на розі вулиць Лютеранської і Банкової, неподалік від Адміністрації Президента України, проходить мітинг опозиційних молодіжних організацій, які вимагають звільнити екс-прем’єр-міністра України Юлію Тимошенко та екс-міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка. Біля будівлі Адміністрації Президента зібралось кілька десятків представників організацій "Батьківщина молода", "Молодий народний рух", "Студентська свобода", молодіжного крила "Фронту змін", молодіжного крила "Громадянської позиції" та Молодіжного національного конгресу. Учасники акції мали намір провести її на вулиці Банковій, але їм цього не дозволили.

Проїзд від вулиці Лютеранської до Банкової перекрито представниками правоохоронних органів, а також парканом. З обох боків перебувають кілька десятків представників спецпідрозділу "Беркут", повідомляє УНІАН.

Учасники акції скандують "Свободу політв’язням" та тримають у руках плакати із гаслами: "Ні - тортурам", "Людоїд - батюшка?". Також учасники акції розгорнули великий плакат "Юлі реВОЛЮція Україні". Крім того, учасники мітингу збирають підписи під відкритим листом української молоді до Президента України Віктора Януковича.

"Весь світ засудив ваше вибіркове правосуддя - і Конгрес США, і Європейський парламент, і влада Росії вимагають негайно припинити політичні репресії, звільнити Тимошенко та інших політв’язнів. Ми стривожені тим, що останнім часом мерзотність дій ваших прислужників перейшла всі мислимі межі, ницості, досягнуті за останні три роки "царювання". Здійснення постійного спостереження у маніпуляційній, туалеті, душовій кабіні, лікарняній палаті жінки та подальше оприлюднення такого відео в Інтернеті - це навіть не аморальність, це бридке хворобливе збочення", - йдеться у листі.

Представники молодіжних організацій вимагають від В.Януковича негайно припинити тортури над Тимошенко, демонтувати камери спостереження, забезпечити їй необхідну медичну допомогу та в повному обсязі виконати вимоги екс-прем’єра. Також учасники акції вимагають зупинити фабрикування нових кримінальних справ проти Тимошенко та притягнути до відповідальності усіх винних у фальсифікації замовних справ та судових рішень.

Також повідомляється, що троє представників молодіжних організацій на знак протесту проти ув’язнення Тимошенко і Луценка прикували себе за допомогою замка та тросу до паркану на проїзді від вулиці Лютеранської до Банкової у Києві.

Зокрема, це зробили голова Молодого народного руху, депутат Київської міської ради Іван Крулько, представник Молодого народного руху Сергій Митрофацький та виконуючий обов’язки голови "Батьківщини молодої" Олег Куявський.

8 січня захисник екс-прем'єра, народний депутат Сергій Власенко оприлюднив відкритого листа Юлії Тимошенко до президента Віктора Януковича, в якому вона оголосила про початок особистої акції громадянської непокори. Тимошенко, зокрема, відмовляється спілкуватися зі слідчими і прокурорами, стверджує, що не має наміру добровільно їхати в суд, а в разі спроби доставити її туди примусово надасть фізичний опір.

Нагадаємо, 14 січня Тимошенко оприлюднила три вимоги щодо її утримання: усунути незаконне відеоспостереження; усунути чоловіків від спостереження за моніторами та від перебування у її палаті; надати можливість телефонувати.




За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1379 | Додав: adminA | Теги: наручниками, молодь, підтримку Тимошенко, Адміністрації Януковича
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ