Чт, 2024-04-18, 07:38


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Жовтень » 3 » Найнижча якість життя в Європі виявилася у Великобританії
11:57
Найнижча якість життя в Європі виявилася у Великобританії
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/

Великобританія може вважатися країною з найнижчою якістю життя в Європі, свідчать дані дослідження, проведеного сайтом uSwitch.com.

При проведенні дослідження експерти враховували 16 критеріїв, що визначають життя в країні, в тому числі середній дохід, ПДВ, вартість товарів першої потреби, ціну на пальне, продукти та електроенергію, а також умови проживання, кількість сонячних годин у році, і думки самих жителів країни, передає Euromag.ru.

З'ясувалося, що якість життя у Великобританії гірша, ніж навіть у Польщі, незважаючи на те, що економічний стан країни стабільніший, ніж деяких інших країн Європи.

Так, жителі Польщі, Франції, Іспанії та Італії отримують менше доходів, але значно щасливіші. Тим часом у Британії тільки 5% жителів вважають себе щасливими, а 10% узагалі хочуть виїхати з країни.

Головним чинником, який визначив місце Великобританії в списку, став рівень злочинності, насильства і вартості проживання.

"Довгий робочий тиждень, мало вихідних днів, високий пенсійний вік - не надто приваблива для британців картина", - стверджують автори дослідження. "У нас найдорожча їжа і ціни на дизельне паливо, вартість бензину - вища за середню, а сонячних днів у році менше, ніж у інших", - додають вони.

59% британців також заявили, що вони стурбовані станом суспільства, яке, судячи з літніх погромів, залишає бажати кращого. 49% жителів Великобританії зазначили, що для них справжній тягар - вартість проживання, а 47% сказали, що стурбовані зростанням рівня злочинності та насильства.

Нещодавно у списку кращих міст для життя Global Liveability Survey, який складається аналітичною компанією Economist Intelligence Unit, вперше за тривалий час змінився лідер - канадський Ванкувер поступився першим рядком австралійському Мельбурну.

Нагадаємо, в травні минулого року лондонська компанія Mercer Human Resource склала рейтинг найкращих міст за якістю життя, перший рядок в якому посіла столиця Австрії Відень.

Крім того, за версією Economist Intelligence Unit Ванкувер п'ятий рік поспіль очолює рейтинг найбільш придатних для життя міст світу. Друге і третє місця в списку посідають Мельбурн і Відень відповідно. На четвертому місці Торонто.

Найкращим містом України минулого року було названо Одесу. У Дніпропетровській, Донецькій і Луганській областях за підсумками 2010 року зафіксований найнижчий рівень якості життя серед всіх регіонів України.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1179 | Додав: admin | Теги: Великобританія
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ