Чт, 2024-03-28, 18:00


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Грудень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Головна » 2009 » Грудень » 9 » Нардепи вважають, що "Межигір’я" - це тільки початок
17:17
Нардепи вважають, що "Межигір’я" - це тільки початок
Інші останні на сайті holosUA.com/

Народні депутати України намагатимуться потрапити на територію резиденції "Межигір’я", щоб подивитися, що з неї зробив Віктор Янукович. Про це заявив народний депутат, член фракції "Наша Україна – Народна самооборона" Володимир Ар’єв сьогодні на прес-конференції з нагоди Міжнародного дня боротьби з корупцією.

За його словами, "народні депутати спробують потрапити в резиденцію "Межигір’я", щоб подивитися, у якому стані історична будівля монастиря і що будують на вкрадених 140 гектарах державної власності". (3 грудня ц. р. газета "Новая" опублікувала статтю "Янукович в Межигір’ї будує "Вервольф?", в якій повідомляє, що у маєтку Януковича "Межигір’я" під Києвом, із таємничістю, "гідною гітлерівського бункера або підземної атомної установки", ведеться масштабне будівництво. Як йдеться у статті, важка будівельна техніка - завантажені КамАЗи, фури, трактори - заїжджають і виїжджають з маєтку Януковича, в основному, після заходу сонця).
При цьому Ар’єв заявив: "Насправді "Межигір’я" - це тільки початок, це була тільки розминка". За його словами, "кримінальні авторитети відчули, що до влади можуть прийти "свої", і активізують свої дії. Депутат сказав: "У мене є інформація з Управління по боротьбі з організованою злочинністю МВС про те, що в Україну з’їжджаються представники кримінальних кіл із Росії, які уже були витіснені МВС, – повідомив народний депутат. - Ці люди, це група так званих "воров в законе" - Дід Хасан, Анімоз, які були витіснені за межі України. Ці представники кримінального світу з’їжджаються в Україну, тут утворюють групи".

Ар’єв вважає, що бандити повертаються в Україну, щоб допомагати одному з кандидатів на пост Президента. За його словами, у разі перемоги цього кандидата на виборах "ці групи становитимуть основу крила для рейдерського захоплення підприємств і майна, від великого до малого і середнього бізнесу". "Якщо у кого є ласий шматок, він буде підданий атаці", – заявив Ар’єв.

Янукович обіцяє "гідно відповісти" всім непроханим гостям

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович вважає, що обставини придбання ним будинку в "Межигір'ї" повинні розслідувати правоохоронні органи, повідомляє "Интерфакс-Україна".

"Зараз йде перевірка всіх напрямків цього питання (придбання будинку). Мені немає від чого ховатися. Я вважаю, що на це питання дадуть відповідь правоохоронні органи і Генеральна прокуратура", - сказав Янукович.

При цьому він заявив, що його права захищені законом. "Я власник цього будинку", - сказав Янукович.

Коментуючи заяви деяких депутатів про намір проникнути на територію резиденції, Янукович зазначив, що коли у нього буде бажання, він запросить до себе в гості, кого захоче.

"А хто непроханий гість, я буду діяти відповідно до закону. Якщо вони будуть діяти по-бандитськи, то я не слабкий, я відповім і відповім гідно", - іронічно додав він.

Як відомо, в середу НУ-НСівець Володимир Ар'єв та БЮТівець Володимир Бондаренко, заявили про намір відвідати резиденцію "Межигір'я", користуючись статусом народного депутата, і переконатися в цілості споруд і культурних пам'яток, що знаходяться там.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Переглядів: 1322 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ