Пт, 2024-03-29, 04:03


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2017 » Лютий » 14 » Наркозалежність – небезпечна недуга у всьому світі
17:25
Наркозалежність – небезпечна недуга у всьому світі
Інші останні Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива на сайті holosUA.com/

В наші дні велику кількість країн світу об'єднує значна проблема, яка торкнулася багатьох сімей. Це – залежність від наркотиків. У кожному регіоні долання цієї недуги ведеться за своєю методикою. У нашій країні наркоманію можливо побороти тільки якщо до цього буде залучене все без виключення населення.

Часто стається так, що зусилля педагогів, які намагаються пояснити підліткам про шкідливість вживання наркотичних речовин, виявляються недієвими, тому що вони не знаходять підтримки у батьків, які через зайнятість не в змозі приділяти необхідну увагу донці або синові. Психіка дитини в юному віці достатньо вразлива, тому дуже важливо слідкувати за колом знайомих підлітка.

Що можуть зробити спеціалісти наркологічного центру?

Якщо все ж таки біда не оминула стороною вашу сім’ю, то без допомоги наркологічного центру подолати недугу буде неможливо. Процес лікування від наркотичної залежності – це наполеглива робота з мотивацією наркомана без бажання брати участь у терапевтичному процесі. Різні методики ненав’язливо змушують хворого з власного бажання захотіти позбавитися від залежності.

Досвідчені спеціалісти намагаються продемонструвати залежному ймовірну можливість яскравого життя, в якому не буде місце небезпечній дії наркотиків. Спеціалісти не примушують людину змінювати свої звички, а переконують його в необхідності змін шляхом демонстрації його небезпечної реальності.

Примусове лікування від наркоманії полягає в мотиваційних бесідах, які проходять в центрі. Їх підсумок – тверде бажання наркозалежного домогтися змін на краще у житті і погодитися на лікування від наркоманії. Одночасно лікарі спеціалізованого закладу працюють з родичами хворого, виробляючи програми подальшої взаємодії з наркозалежним для запобігання виникнення рецидивів.

Що можуть зробити близькі люди?

При достатньо тривалому прийомі наркотичних речовин залежний стає напрочуд спритним та брехливим. Він може навіть порушувати закон та красти гроші у близьких. Завдається неабияка шкода його здоров’ю, але він не визнає необхідність термінової допомоги фахівців.

Родичі повинні усвідомлювати, що тільки своєчасне звернення до наркологічного центру може стати запорукою успішного результату лікування. Допомога небайдужих людей зможе повернути залежного до нормального життя та відкрити нові можливості до отримання задоволення від щоденного спілкування з друзями та родичами.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива | Переглядів: 768 | Додав: Nata | Теги: Наркозалежність – небезпечна недуга
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ