Сб, 2024-04-20, 11:44


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2010 » Лютий » 21 » Наталія Водянова кидає чоловіка, англійського лорда
13:00
Наталія Водянова кидає чоловіка, англійського лорда
Інші останні Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя на сайті holosUA.com/


У пресу просочилися чутки про чергове зоряне розлучення. За деякими даними відома російська супермодель Наталія Водянова і британський лорд Джастін Портман збираються розлучитися.
Як стало відомо, російська модель збирається розлучитися зі своїм британським чоловіком-мільярдером, передає NEWSru.co.il.

Новина про розрив зоряної пари з'явилася на сайті французького Elle. Що стало причиною розлучення подружжя, не повідомляється. Не уточнюється і те, з ким з батьків залишаться діти супермоделі. Ні Наталія Водянова, ні Джастін Портман наразі ніяк не коментують цю новину і не спростовують її.

Відзначимо, що на сьогоднішній день сама Наталія заробляє на подіумі, фотосесіями і участю в рекламним кампаніях близько 5 мільйонів доларів в рік.

Їхній шлюб завжди вважався зразковим. Поки Наташа успішно робила кар'єру супермоделі, Джастін їздив услід за нею по всьому світу і всіляко підтримував свою знамениту дружину. Водянова і Портман прожили разом 10 років, у них троє дітей - 8-річний Лукас, 4-річна Нева і 2-річний Віктор.

Супермодель не приховує, що виросла практично в жебрацьких умовах, допомагаючи мамі піднімати двох молодших сестричок, одна з яких з дитинства страждає важкою формою ДЦП.

У 16-річному віці Водянову помітив скаут місцевого модельного агентства: дівчина відправилася до Москви на кастинг французького агентства Viva, а звідти - прямо до Парижа. У 2001 році журнал W назвав її найбільшою сенсацією модельного бізнесу.

Всього через місяць після народження дитини Водянова знялася у весінньо-літній кампанії Louis Vuitton, потім в рекламі Gucci сезону осінь-зима 2002. У вересні 2002 року Водянова виявилася найпопулярнішою моделлю Нью-Йоркського Тижня Моди - вона з'явилася в показах дев'ятнадцяти дизайнерів.

А після зйомок осінню 2002 року в рекламі Calvin Klein Наталія стала найбільш високооплачуваним обличчям цього лейбла за всю його історію – за даними газети New York Post, вона отримала за свою роботу більше, ніж її попередниці, серед яких були Брук Шилдс і Кейт Мосс.

В даний час Наталія з чоловіком і дітьми постійно живе в Нью-Йорку. Джастін спробував зробити кар'єру художника, проте досягнути якогось значущого успіху і переплюнути славу дружини йому наразі не вдається.

Наталія завжди заробляла значно більше, ніж чоловік, і, з чуток, в сім'ї через це не раз виникали сварки. За даними американського фінансово-економічного журналу Forbes, в списку найбільш високооплачуваних моделей світу Наталія Водянова займає сьоме місце, заробляючи 5,5 мільйона доларів в рік.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя | Переглядів: 1500 | Додав: Olena_Mazur
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ