Ср, 2024-04-24, 18:22


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2018 » Липень » 12 » Навчання в університетах Польщі: особливості вступу
13:03
Навчання в університетах Польщі: особливості вступу
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/

Батьків, чиї діти збираються вступати до університетів, цікавить ряд питань. По-перше, це ціни на навчання, в тому числі на освіту за кордоном. По-друге, це якісна підготовка, після якої випускник зможе піти працювати за спеціальністю і буде отримувати високий рівень заробітної плати. По-третє, це диплом, який будуть визнавати роботодавці. Ми пропонуємо детальніше розглянути всі питання пов’язані з навчанням в Польщі https://mojaedukacja.com/, - а за цим посиланням ви знайдете максимум корисної інформації для вступу. Ми ж зорієнтуємо вас у вартості навчання, розповімо про необхідні для вступу документи. А завдяки відгукам про навчання в Польщі вам буде набагато легше зорієнтуватись, які умови очікують на майбутніх студентів.

Чому варто обрати Польщу?

Переваги навчання. По-перше, багатьох приваблює ціна на навчання у ВНЗ Польщі. Порівняно з іншими європейськими країнами, ціни тут найнижчі, про це ми поговоримо трохи згодом. По-друге, викладачі дають практичні знання, які допоможуть випускнику одразу приступити до роботи. Це дуже цінний досвід, адже теорія завжди повинна підкріплятися практичними навичками. По-третє, це змога отримати європейський диплом та знайти дуже хорошу високооплачувану роботу. Навіть якщо ви збираєтесь повернутися на батьківщину, такий диплом надасть вам більше шансів отримати хороше місце.

Що робити тим, хто вже закінчив бакалаврат, або й магістратуру на батьківщині? Чи є якась змога отримати європейський диплом, вступити до польського ВНЗ? Магістратура в Польщі для українців – найкращий варіант для тих, хто закінчив бакалаврат. Можна отримати й другу вищу освіта в Польщі: такий варіант теж можливий, якщо ви хочете мати європейський диплом та перспективну роботу.

Відгуки студентів. Якщо вас цікавлять відгуки про навчання в Польщі https://mojaedukacja.com/vidguky-stydentiv, - тут ви зможете знайти різні розповіді про досвід студентів, які обрали освіту за кордоном та навчаються у кращих університетах Польщі. Загалом відгуки дуже хороші, адже таке навчання – це не тільки змога отримати якісні знання, а й познайомитися зі студентами з різних країн, більше подорожувати та активно проводити свій час.

Особливості вступу: ціни, документи

До позитивних відгуків про навчання в Польщі належить і ціна, одна з найнижчих у Європі. У приватних ВНЗ рік навчання буде коштувати біля 1 тис. євро, у державних – біля 2-х тис. євро, залежно від обраної спеціальності. Отже, якщо вас цікавить освіта за кордоном - https://mojaedukacja.com/navchanna-za-kordonom, - звертайтеся до цього проекту, де вам детально розкажуть про правила вступу до Польщі та зможуть допомогти з оформленням документів.

Документи, необхідні для вступу:

  • ксерокопії паспортів (національного та закордонного);
  • ксерокопія свідоцтва про народження абітурієнта;
  • атестат та додаток;
  • медична довідка;
  • фотографії;
  • сертифікат про знання польської або англійської мови.

До речі, ви можете обрати навчання не тільки польською, а й англійською мовою. Таких програм є менше, але змога вступити на таке навчання у вас також буде.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 735 | Додав: admin | Теги: університет, навчання
Всього коментарів: 1
1 Sveta9630   (2022-05-12 11:57) [Материал]
По этой ссылке вы найдете максимум полезной информации для поступления за границу. Сориентируем вас в стоимости обучения, расскажут о необходимых для поступления документах. А благодаря отзывам об обучении в Польше вам будет гораздо легче сориентироваться, какие условия ожидают будущих студентов.

ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ