Чт, 2024-04-25, 17:35


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Лютий » 24 » Необхідно залучати на службу за контрактом демобілізованих військових, що мають досвід бою - Порошенко
19:39
Необхідно залучати на службу за контрактом демобілізованих військових, що мають досвід бою - Порошенко
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Президент України Петро Порошенко наголошує на необхідності залучення на службу за контрактом до Збройних сил демобілізованих військовослужбовців, які пройшли навчання і мають досвід участі у бойових діях.

Як повідомили у прес-службі президента, про це він сказав на нараді з командирами бригад, бойовими офіцерами за участі міністра оборони Степана Полторака і начальника Генерального штабу ЗСУ Віктора Муженка щодо підвищення ефективності армії.

На початку зустрічі глава держави зауважив, що нині запроваджена глибинна реформа сектору оборони і безпеки.

"Зараз змінюємо структуру, всі технології і підходи для забезпечення оборонної безпеки держави і повний перехід української армії на НАТОвські стандарти", - констатував він.

Порошенко зазначив, що ініціював зустріч із бойовими офіцерами, які мають досвід участі в АТО, саме тому, що вони, як ніхто інший, знають всі реалії несення служби, проблемні питання та які саме кроки треба вжити для подальшої розбудови армії.

"На вашому прикладі має навчатися покоління українських військовослужбовців, як захищати Батьківщину, і ваша думка - чесна, спокійна і неупереджена про те, які кроки нам зараз треба зробити для того, щоб вдосконалити наші Збройні сили, підвищити їх ефективність - для мене буде надзвичайно важлива", - сказав президент.

Учасники наради обговорили питання служби за контрактом. Зокрема, глава держави поцікавився станом грошового забезпечення особового складу.

Раніше президент наголошував, що в подальшому формування українського війська має відбуватися, передусім, за контрактним принципом.

Своєю чергою прем'єр-міністр Арсеній Яценюк заявляв, що одним з пріоритетів і завдань Кабміну в 2016 році є перехід Збройних сил України на контрактну форму несення служби і фактична інтеграція української армії в НАТО. "Ми фактично переходимо на контрактну армію, і українські Збройні сили де-факто повинні стати членами НАТО, вони повинні повністю відповідати стандартам і критеріям Північноатлантичного альянсу", - заявив прем'єр на засіданні Кабінету міністрів України 11 лютого, називаючи завдання, які перед собою ставить уряд у 2016 році.

Нагадаємо, у листопаді міністр оборони України Степан Полторак затвердив план про перехід Збройних Сил України на стандарти НАТО.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 813 | Додав: adminA | Теги: служба, контракт, демобілізовані військові, досвід бою, порошенко
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ