Ср, 2024-04-24, 11:21


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2010 » Листопад » 24 » Новий Porsche 911
15:01
Новий Porsche 911
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

У Інтернеті з'явилися нові шпигунські фотографії Porsche 911 наступного покоління. Офіційна презентація цього суперкара запланована на осінь наступного року, але вже сьогодні про новий 911-й відомо немало.

Так, стало зрозуміло, що в основі нового 911-го лежатиме стара платформа. Але старою її можна буде назвати лише з формальної точки зору - оновлення торкнуться всіх елементів без виключення. Крім того, машина стане трохи більшою порівняно з нинішнім поколінням Porsche 911.

А ось кардинальних змін в дизайні чекати не варто - але це цілком нормально для Porsche в цілому і для моделі 911 зокрема. Хіба що в очі впадатимуть розширені крила - це зроблено для того, щоб з'явилася можливість без проблем ставити на Porsche 911 20-дюймові колеса (зараз німці оснащують 911-й лише 19-дюймовими дисками).

Двигуни теж будуть оновлені. Базовим стане 3,6-літровий агрегат потужністю 365 к.с. (зараз 345 к.с.). Крім того, буде агрегат об'ємом 3,8 л (415 к.с.), який почнуть ставити на версію Carrera S (зараз ця модель розташовує 385 к.с.). Зрозуміло, зросте потужність і у інших модифікацій Porsche 911, проте поки складно сказати, скільки ж матимуть такі моделі, як 911 Turbo або GT2.

Крім фотографій нового покоління Porsche 911 в Інтернеті з'явився і перший тізер серійного гібридного суперкара 918 Spyder (концепт цієї моделі був показаний на автосалоні в Женеві в березні цього року). Правда, поки ми можемо подивитися лише на макет машини в масштабі 1:3. Нагадаємо, що концепт мав гібридну силову установку.

Бензиновий V8 об'ємом 3,4 л потужністю 500 к.с. працює в парі з двома електромоторами, які видають ще 218 к.с. (один мотор обертає колеса передньої осі, другий - колеса задньої, бензиновий же двигун знаходиться в центрі). В результаті легкий 918 Spyder може розігнатися з місця до 100 км/г лише за 3,2 с, а максимальна швидкість становить 320 км/г.

Але в Porsche особливий упор роблять не на "максималку", а на час проходження траси Нюрбургрінгу. А "Північну петлю" новий спайдер здатний пройти лише за 7 хв 30 сек. Це навіть швидше, ніж Carrera GT. Є і ще один приголомшливий показник - це витрата палива. 918 Spyder, не дивлячись на свою потужність, завдяки наявності електромоторів, системи KERS і акумуляторів, які можна заряджати від звичайної розетки, витрачає на кожні 100 км шляху в середньому 3 л. А якщо водієві не треба нікуди поспішати, то він і зовсім може не витрачати паливо - 20 км Porsche 918 Spyder може проїхати лише на одній електротязі.

Раніше повідомлялося, що компанія Porsche комплектуватиме свої автомобілі чотирициліндровими двигунами. Такий варіант розглядає директор з розвитку марки Вольфганг Дюерхаймер. Зараз німецькі спорткари оснащуються лише 6- і 8-циліндровими моторами, проте посилення європейських екологічних норм примушує Porsche змінювати курс.

По-перше, слідом за гібридним Cayenne підуть і інші моделі. Компанія вже показала гібридний родстер Porsche 918. А зараз з'ясовується, що на підході аналогічні Panamera, Boxster, Cayman і легендарний 911-й.

Згідно з європейськими вимогам середні викиди вуглекислого газу всіх автомобілів модельного ряду в середньому мають укладатися в певні межі. Тобто, виробники зобов'язані додавати в гаму модифікацій малопотужні екологічні версії. І самими гібридними технологіями тут не обійтися.

Замість знаменитих опозитних шестициліндрових моторів Porsche може почати випускати "четвірки". Дюерхаймер зазначає, що навіть з 4-циліндровим мотором 911-й залишиться безкомпромісним спортивним автомобілем.

Щоб зберегти пристойну потужність, мотори буде оснащено турбонагнітачем і безпосереднім уприскуванням.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 1223 | Додав: Просто_Марія
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ