Чт, 2024-04-25, 17:01


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2017 » Серпень » 21 » Облаштування офісу: коротко про головне
13:27
Облаштування офісу: коротко про головне
Інші останні Новини бізнесу на сайті holosUA.com/

Меблі в офісі - це один з найважливіших "помічників" у створенні іміджу компанії. Офісні меблі дозволяють в офісі створити психологічно сприятливу атмосферу, як для працівників компанії, так і для тих, хто її відвідує.

Як бачите важливість офісних меблів складно переоцінити, тому до її вибору треба підходити серйозно. Також варто пам'ятати про можливості Інтернету. Наприклад оригінальні і сучасні, а також надійні металеві шафи для документів за вигідною ціною можна знайти онлайн на порталі uhl-mash.ua.

Меблі в офіс можна купити готові, або замовити їх на замовлення. Який би спосіб не був обраний, перед покупкою офісних меблів важливо точно знати площу приміщення, а також якою приблизно буде кількість робочого персоналу і можливе число відвідувачів компанії.

При наявності всіх цих даних, можна сміливо йти за покупкою меблів в офіс. У магазині, швидше за все, Вам запропонують готові рішення, або, якщо Вас щось не влаштує, порекомендують замовити офісні меблі на замовлення.

Купуючи або роблячи меблі на замовлення, важливо пам'ятати про те, що вони повинні бути, по-перше, зручними, а по-друге, якісними. Щоб офісні меблі була зручними, заздалегідь продумайте їхню майбутню розстановку в офісному приміщенні. Що ж стосується якості офісних меблів, вона багато в чому залежить від матеріалу, з якого буде виготовлена.

Щоб офісні столи прослужили довго, їм необхідна міцна стільниця, особливо це стосується її кромки, рекомендується, щоб вона була оброблена спеціальним протиударним пластиком.

Якщо у офісних полиць довжина більше сімдесяти сантиметрів, їхня товщина повинна бути не менше шістнадцяти міліметрів, в іншому випадку під вагою папок і паперів полки почнуть з часом прогинатися.

Крім усього іншого, вибираючи офісні меблі важливо звертати увагу на загальну якість фурнітури, а саме, на всілякі петлі, гвинти, а також ручки. Як приклад можна привести нову висувну систему для ящиків "Sambox", на сьогодні вона вважається однією з найкращих.

Не менш важлива - кріпильна фурнітуру. Існує два види подібної фурнітури, перший вид - комформат (коли меблі після складання практично не можна розібрати), другий вид - мініфікс (меблі можна багаторазово розбирати і збирати), що особливо актуально при частому переїзді офісу.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини бізнесу | Переглядів: 668 | Додав: admin | Теги: металеві шафи, документи
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ