Чт, 2024-04-25, 09:52


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Травень » 26 » Окупанти не припиняють обстріли, але зазнають втрат. ВІДЕО
20:42
Окупанти не припиняють обстріли, але зазнають втрат. ВІДЕО
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

За минулу добу в зоні проведення АТО на Донбасі ніхто не загинув, двоє військовослужбовців Збройних сил України отримали поранення, повідомив спікер адміністрації президента України з питань АТО Олександр Мотузяник.

"За минулу добу в результаті бойових дій ніхто з українських військових не загинув, проте двоє отримали поранення", - розповів на брифінгу в четвер, 26 травня, в Києві.

Мотузяник зазначив, що поранень наші вояки зазнали в результаті роботи ворожого снайпера, в Зайцевому і Новотроїцькому.

На луганському напрямку за минулу добу зафіксовано 6 обстрілів. Так, протягом двох годин проводилися обстріли позицій сил АТО в Новозванівка. Також була обстріляна Станиця Луганська.

На донецькому напрямку бойовики продовжують бої під Авдіївкою, Зайцевим, Луганським. Всього на даному напрямку зафіксовано 12 обстрілів, 3 з яких - з важкого озброєння.

Незмінною залишається обстановка на маріупольському напрямі. Противник продовжує обстрілювати позиції української армії уздовж всієї лінії фронту, від Красногорівки до Широкиного. Всього за минулу добу тут було зафіксовано 10 ворожих обстрілів.

Напередодні повідомлялося, що двоє військовослужбовців Збройних сил України потрапили в полон на Донецькому напрямку, зараз їх утримують в окупованому Донецьку. Крім того, двоє українських військових були поранені за минулу добу в результаті бойових дій з боку бойовиків в зоні АТО, загиблих немає.

У штабі зазначили, що противник продовжує здійснювати обстріли в темний час доби. Зокрема, у вівторок зафіксовано чотири ворожих обстріли в Станиці Луганській, Сокольниках і Новозванівці.

Сім тіл військових РФ доставлено в морг Донецької обллікарні за дві доби - розвідка

Головне управління розвідки Міністерства оборони України інформує про чергові втрати серед російських військових на Донбасі, а також про підкріплення противника з території Росії.

Як повідомляється на сайті ГУР в четвер, 24-25 травня до моргу Донецької обласної клінічної лікарні ім.Калініна доправлено сімох загиблих, до Донецької клінічної лікарні №6 - дев'ятьох поранених російських військовослужбовців, а до Донецької клінічної лікарні №14 - сімох поранених військовослужбовців, які намагалися атакувати підрозділи АТО на Донецькому напрямку.

Крім того, 24 травня в результаті неузгоджених дій з передовими позиціями 2-го мотострілецького батальйону 11-го окремого мотострілецького полку (Макіївка) загинув один військовослужбовець розвідувальної роти полку та ще один зазнав поранень. Бойовики намагалися здійснити вихід у тил сил АТО у складі диверсійно-розвідувальної групи. А 25 травня було поранено трьох військовослужбовців 3-ї окремої мотострілецької бригади (Горлівка).

Розвідка також повідомляє, що в рамках логістичного забезпечення військ, розгорнутих на тимчасово окупованих територіях Донбасу з території РФ, на залізничну станцію Дебальцеве прибули вісім вагонів із боєприпасами (320 тонн), шість платформ із бойовими броньованими машинами; через н. п. Саурівка в напрямку Донецька переміщено 10 тягачів з танків і САУ, які були відремонтовані на території РФ.

До розвідки бойових порядків сил АТО і визначення цілей вогневого ураження на напрямках Бахмут-Горлівка; Єнакієве, Донецькому (поблизу Авдіївки; Макіївка-Донецька) та на Волноваській оперативно-тактичній глибині залучалися дев'ять БПЛА на Слов'янському (Дружківка; Костянтинівка (Златоустівка) напрямках.

Українська сторона надала інформацію спостерігачам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ про наявність танків поблизу н.п. Горлівка, Олександрівськ та Дебальцеве. 

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 931 | Додав: adminA | Теги: окупанти, обстріли, втрати
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ