Пт, 2024-04-19, 13:02


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Серпень » 1 » Олімпійська збірна підняла національний прапор у Ріо. ВІДЕО
16:03
Олімпійська збірна підняла національний прапор у Ріо. ВІДЕО
Інші останні Новини спорту на сайті holosUA.com/

Традиційна символічна церемонія підняття українського прапора відбулася в Олімпійському селищі в Ріо-де-Жанейро, повідомляє XSPORT.ua.

У церемонії взяли участь всі українські спортсмени, які вже приїхали в столицю Олімпійських ігор, а також президент НОК України Сергій Бубка. Разом з українським були підняті прапори ще чотирьох країн - Іраку, Уругваю, Кайманових островів і Болівії.

Церемонія підняття прапорів, яку проводять в Олімпійському селищі на кожних Іграх, не має практичного значення, але має символічне - команда таким чином ніби приймається в село, а її спортсмени формально стають частиною олімпійського співтовариства. Крім того, для деяких країн це єдина можливість почути свій гімн у столиці Олімпійських ігор.

Як відомо, в Ріо виступлять представники 207 країн і територій, які мають свій окремий НОК. Україна везе на Ігри 206 спортсменів - це шістнадцята за величиною команда в Ріо. Для порівняння, з країн, які склали Україні компанію на церемонії підняття прапора, найбільшу команду привіз Ірак - 23 атлетів. В Уругваю - 17 атлетів, у Болівії - 12 представників, у Кайманових островів лише троє.

Нагадаємо, 23 липня урочисто провели збірну України в Ріо-де-Жанейро для участі в Олімпійських іграх.

На стадіоні відкриття Олімпіади працювали сапери. Під час пожежної тривоги обікрали збірну Австралії

На стадіоні "Маракана" в Ріо-де-Жанейро, де пройдуть церемонії відкриття і закриття Олімпійських ігор 2016 року, сапери знищили підозрілу коробку. Про це повідомляє Укрінформ.

"Підозрілий предмет, ідентифікований як ящик для інструментів, був знищений роботом зі знешкодження вибухових пристроїв", - йдеться в повідомленні.

Наразі невідомо, чи була в коробці бомба.

Крім того, 29 липня в олімпійському селищі сталася пожежа в будівлі, де базується збірна Австралії. Під час евакуації троє невідомих проникли в будівлю і вкрали ноутбук одного з представників команди з велоспорту, а також кілька футболок олімпійської збірної Австралії.

Олімпійські водойми в Ріо-де-Жанейро заражені вірусами і бактеріями

Ступінь забрудненості водойм в Ріо-де-Жанейро напередодні Олімпіади досягла критично небезпечного рівня, повідомляє в понеділок, 1 серпня, агентство АП з посиланням на дані лабораторних досліджень, пише Інтерфакс-Україна.

Фахівці виявили, що вода сильно забруднена фекаліями, які є джерелами вірусів і хвороботворних бактерій і представляють серйозну загрозу здоров'ю спортсменів, які змагатимуться на воді на Олімпійських іграх.

Дослідження води в водоймах, де будуть проводитися деякі змагання, проводилося на замовлення АП протягом 16 місяців. Ще його перші дані, опубліковані понад рік тому, показали, що рівень забрудненості води вірусами в 1,7 млн разів перевищує допустимі норми, встановлені в США і Європі.

Так, матеріали дослідження свідчать, що протягом 16 місяців 90% проб на присутність аденовірусів, взятих з олімпійських водойм, виявилися позитивними.

Фахівці відзначають, що, при такій концентрації вірусів, спортсмену достатньо проковтнути три чайні ложки такої води, щоб з великою часткою ймовірності заразитися інфекцією, що викликає шлунково-кишкові і респіраторні захворювання.

Олімпійці, які буду контактувати з водою - плавці на відкритій воді, веслярі і учасники змагань з вітрильного спорту - робили різні заходи щодо профілактики захворювань, в тому числі, приймаючи антибіотики. Однак антибіотики ефективні тільки в боротьбі з бактеріальними інфекціями і не впливають на віруси, підкреслюється в повідомленні.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 760 | Додав: adminA | Теги: олімпійська збірна, Ріо, національний прапор
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ