Пт, 2024-04-19, 22:46


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2017 » Липень » 12 » Опалення дачних будинків
13:38
Опалення дачних будинків
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

  Опалення дачних будинків: практичні поради

Побудувавши невеликий дачний будиночок, власник хоче проводити в ньому дозвілля не тільки коли тепло, але і в холодні осінні вечори. Для цього слід потурбуватися про опалення будиночку.

Перше, що зазвичай роблять - будують невелику піч. Піч гарантовано обігріє невелику кімнату, але щоб зігріти будинок навіть порівняно невеликий, потрібно побудувати хорошу піч, правильно розташувавши її в будинку. Така піч, по-перше, вимагає дуже багато місця, і потрібно буде весь час піклуватися про дровах для неї. Можна топити і вугіллям, але в умовах дачі це неекономно. Тому радимо краще скористатися сучасними досягненнями техніки, а монтаж систем опалення, водовідведення та водопостачання довірити професіоналам. Послуги таких ви зможете замовити в компанії "ЕкономТепло", представництво у Львові якої вам допоможе знайти ресурс ekonomteplo.com.ua.

Також для обігріву можна використовувати електронагрівачі. Існує безліч подібних приладів, які швидко нагрівають повітря, нагнітаючи його вентилятором. Однак при роботі прилад з відкритою спіраллю швидко вигорає кисень в кімнаті, виникає необхідність провітрювання, що зведе нанівець всі зусилля по нагріванню. Апарати закритого типу менш ефективні, але в обох випадках споживання електроенергії дуже велике. Крім того, на дачних ділянках найчастіше подача електрики не постійна, не можна залишати прилад включеним надовго. Таким чином, спосіб цей ефективний, але доргий і небезпечний.

Більш економний і безпечний варіант - інфрачервоні обігрівачі. Вони займають дуже мало місця, обігрівають досить якісно, але не витрачають величезну кількість електроенергії. Інфрачервоні теплообігрівачі не забирають кисень, гріють не повітря, а підлогу, стіни, меблі, передають тепло в кімнату. Наявність терморегулятора не дозволить перегріти приміщення. Звичайно, слід дотримуватися правил протипожежної безпеки.

Ще один варіант обігріву дачного будинку - використання конвективного обладнання. Конвектори можуть працювати на газі й електриці. Більш економним в умов заміського циклу є газовий конвектор. Якщо будинок добре утеплений, невелика витрата газу дасть змогу створити оптимальну температуру в кімнатах. Можлива і установка котла, і системи радіаторів у всіх кімнатах заміського будинку, що потребує частої присутності на дачі.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 775 | Додав: admin | Теги: монтаж систем опалення
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ