Пт, 2024-03-29, 06:41


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2013 » Липень » 3 » Опитування: жінки склали портрет ідеального чоловіка
09:42
Опитування: жінки склали портрет ідеального чоловіка
Інші останні Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні на сайті holosUA.com/
Дослідники запевняють, що за результатами нового опитування вони склали портрет ідеального чоловіка, повідомляє видання Federal Post. Їхнє дослідження показало, що ідеальним чоловіком вважається 40-річний успішний доктор, який помірковано споживає і виглядає, як Патрік Демпсі.

Опитування, в якому взяли участь 1168 дорослих американок, провів журнал Vanity Fair. Респондентів просили назвати риси, які вони вважають важливими в ідеальному партнері.

На вершині списку виявився рівень освіти, за цей пункт свої голоси віддали 35% опитаних. Вони вважають, що якісна освіта має бути найважливішим пріоритетом для молодого чоловіка. Другою за важливістю рисою було визнано працьовитість. 28% опитаних вважають, що ідеальний чоловік має бути трудівником. Третє місце з мінімальним відривом здобула галантність. Справжніх джентльменів воліють 27% опитаних. Спортивну статуру за обов'язкову характеристику претендента на звання ідеального чоловіка назвав лише 1% респондентів.

На запитання, за якого персонажа кінофільму або серіалу жінки вийшли б заміж, майже третина (29%) віддала свої голоси за Патріка Демпсі, що грає роль доктора Дерека Шепарда в серіалі "Анатомія Грей". Джек Донах'ю зі "Студії 30", роль якого виконує Алек Болдуїн, набрав 4% голосів, за Дона Дрейпера (Джон Хемм з серіалу "Божевільні") і Робба Старка (Річард Медден з "Ігри престолів") свої голоси віддали 3% опитаних.

Поганий настрій став рисою, яку б люди хотіли змінити найбільше, тоді як майже половина думає, що пияцтво - найгірша з вад, яка здатна звести нанівець геть усі переваги. Крім того, опитані жінки вважають, що стосунки хлопчика з його матір'ю відіграють ключову роль у становленні його як чоловіка. 69% заявили, що, на їхню думку, мати майбутнього ідеального чоловіка має його "сильно контролювати", тоді як на думку 9%, контроль має бути "повним".

Як повідомляє англійський таблоїд Mail Online, на думку більшості людей, успішність чоловіка можна оцінювати тільки після того, як йому виповниться 40 років, проте 23% запропонували відкласти підбиття підсумків аж до "смертного одра".

Згідно з даними британських дослідників, чоловіки вдвічі частіше за жінок намагаються справити на своїх друзів враження розумної людини, цитуючи Вільяма Шекспіра і прикидаючись, що обожнюють джаз. За статистикою, кожен п'ятий британець прикидається, що любить оперу, читає на людях серйозні книги і носить окуляри зі склом без діоптрій - все це люди роблять, аби здаватися розумнішим, ніж вони є насправді.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні | Переглядів: 1144 | Додав: adminA | Теги: жінки, портрет ідеального чоловіка, Опитування
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ