Вт, 2024-04-23, 23:20


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2017 » Січень » 7 » П'ять областей обмежили рух транспорту через снігопад
11:31
П'ять областей обмежили рух транспорту через снігопад
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

У Закарпатській області проїзд по автошляхах державного значення забезпечений у нормальному режимі.

Про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

Водіям великовагового транспорту, котрі не можуть самостійно здолати слизьку дорогу, рятувальники надають допомогу в буксируванні. Загалом з початку сильних снігопадів вже було відбуксировано 89 транспортних засобів.

Крім того, підрозділи ДСНС та облавтодору продовжують ліквідовувати наслідки сходження лавини на автодорогу місцевого значення Колочава - Хуст між населеними пунктами Вільшани та Мерешор.

Нагадаємо, 4 січня внаслідок погіршення погодних умов на території Закарпатської області зафіксовано сходження двох лавин. У першому випадку снігові маси зійшли на автодорогу місцевого значення між населеними пунктами Нересниця і Широкий Луг Тячівського району. Друга лавина зійшла на автодорогу місцевого значення Колочава - Хуст, між селом Вільшани Хустського району та селом Мерешор Міжгірського району.

Як повідомлялося, в Україну на Різдво прийдуть 20-градусні морози. Зокрема, за прогнозами Укргідрометцентру, 6-7 січня вночі буде 13-19 градусов морозу, місцями до 20-26 градусів, вдень до 11-17 градусів морозу. 8-9 січня холодна погода в Україні збережеться.

Раніше синоптики прогнозували, що зима 2016-2017 років в Україні буде в цілому теплою, але з кількома періодами різких похолодань, які будуть змінюватися потеплінням до позитивних температур.

На Дніпропетровщині обмежили рух для всіх видів транспорту

У зв'язку зі снігопадом у Дніпропетровській області на кількох трасах обмежили рух для всіх видів транспорту.

Про це повідомили в прес-службі Управління безпеки дорожнього руху.

"У Дніпропетровській області обмежено рух для всіх видів транспорту на трасах: Н-11 Дніпро - Миколаїв від 166 до 170 км (від Кривого Рогу до кордону з Миколаївською областю), на трасі Н-23 Кропивницький - Кривий Ріг - Запоріжжя від 77 до 104 км, від 161 до 247 км (від кордону Кіровоградської до кордону із Запорізькою областю). Також на трасі Р-74 П'ятихатки - Кривий Ріг - Широке", - йдеться в повідомленні.

Крім того, обмежено рух транспорту на трасі Одеса - Рені на Одещині, а також рух вантажівок в Дніпропетровській області.

Нагадаємо, що раніше обмеження були запроваджені в Одеській, Миколаївській та Херсонській областях.

В Одеській області було обмежено рух вантажних транспортних засобів та пасажирського транспорту на автомобільних дорогах загального користування; а / д М-15 Одеса-Рені з 84 до 306 км (від повороту до с. Монаші до Рені) - для всіх видів транспорту.

У Миколаївській області було обмежено рух для всіх видів транспорту на автомобільних дорогах загального користування.

На Херсонщині було обмежено рух вантажних транспортних засобів на автодорозі М-14 Одеса-Мелітополь-Новоазовськ від 177 до 207 км (від кордону з Миколаївською областю в м Херсон).

На Кіровоградщині теж обмежили рух транспорту

На Кіровоградщині у зв'язку з погіршення погодних умов із 15.00 запроваджено заборону на виїзд усіх категорій транспортних засобів на дорогах загального користування державного та місцевого значення.

Про це повідомляє прес-служба Кіровоградської ОДА.

"Сьогодні на засіданні обласного оперативного штабу для вжиття невідкладних заходів у разі виникнення надзвичайних ситуацій прийнято рішення про обмеження із 12 години руху для проїзду великогабаритного транспорту на автомобільних дорогах загального користування державного та місцевого значення Кіровоградської області. У зв'язку із очікуванням подальшого погіршення погодних умов із 15.00 год. буде введено заборону на виїзд всіх категорій транспортних засобів на дорогах загального користування державного та місцевого значення Кіровоградської області", - йдеться у повідомленні.

У зв'язку із значним погіршенням погодних умов удень 6 та протягом доби 7 січня на території Кіровоградської області очікуються складні погодні умови: сильний сніг, місцями дуже сильний, сильна хуртовина. У східній частині області сильні опади, сильна ожеледь. На дорогах ожеледиця, снігові замети. Вітер 15-20 м/с.

Влада Києва попередила про можливу заборону в'їзду в місто вантажівкам

У суботу, 7 січня, Київська адміністрація має намір обмежити в'їзд до столиці великогабаритного транспорту в зв'язку з погіршенням погодних умов, повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелєєв.

"У разі снігопаду в суботу вранці буде прийнято рішення перекрити в'їзд до столиці великогабаритного транспорту", - йдеться в повідомленні прес-служби КМДА.

"У нас готові до роботи близько 600 одиниць техніки: 380 автомобілів комунальної корпорації "Київавтодор", а також механізація ЖЕКів. Відпрацьовані маршрути прибирання, щоб забезпечити оперативне прибирання вулиць", - сказав Пантелєєв.

Чиновник закликав киян підтримати комунальників у цій роботі і не користуватися власним транспортом.

"По можливості просимо пересідати на громадський транспорт, щоб не створювати заторів великою кількістю автівок, а також не паркувати машини в місцях, де вони будуть заважати прибиранню", - підкреслив він.

Представники патрульної поліції столиці будуть регулювати в'їзд у місто вантажних автомобілів, щоб вони не заважали роботі снігоприбиральної техніки.

В Одеській області 17 населених пунктів залишилися без електроенергії через негоду

17 населених пунктів у 6 районах Одешини залишилися без електропостачання через негоду.

Як повідомила на своїй сторінці в Facebook в.о. голови Одеської обласної державної адміністрації Соломія Бобровська, над відновленням енергопостачання працюють 28 бригад та 32 одиниць техніки.

Крім того, за її даними, в регіоні зупинено відправлення автобусів приміських та міжміських внутрішньообласних автобусних маршрутів загального користування.

На дорогах області працює 75 одиниць техніки, в режимі очікування перебуває 66 одиниць техніки.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 860 | Додав: adminA | Теги: п'ять областей, снігопад, обмеження руху транспорту
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ