Чт, 2024-04-25, 19:08


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Листопад » 15 » Парубій: ніхто не зможе дестабілізувати парламент
10:57
Парубій: ніхто не зможе дестабілізувати парламент
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Голова Верховної Ради України Андрій Парубій переконаний, що ніяким силам не вдасться перетворити парламент країни на осередок дестабілізації. Про це він сказав в ефірі телеканалу ICTV в понеділок увечері.

"Сьогодні у нас працює парламент, і це найбільше заважає нашим опонентам, в тому числі за кордоном. Які можуть бути запобіжники для цього? Тільки один - це високий рівень відповідальності. І я впевнений, що у більшості депутатів є високий рівень відповідальності, і на цьому важкому і непростому тижні я хочу вас запевнити, що ніхто не перетворить парламент на боксерський ринг. Парламент буде працювати, приймати закони, проводити реформи", - заявив Парубій.

Він зазначив, що 25 років провів в опозиції і знає, де "справжня опозиція", а де "награна і куплена опозиція".

"І я впевнений, що ніякі плани не будуть мати ніяких перспектив, тому що за нами правда, справедливість і це є гарантією і запорукою того, що нікому не вдасться парламент перетворити на осередок дестабілізації", - підкреслив він.

Крім того, Парубій заявив, що більшість послів країн "Великої сімки", з якими спікер мав сьогодні зустріч, відзначають прогрес у проведенні реформ в Україні.

"Сьогодні мав зустріч із послами "Великої сімки". Вони можуть і мають право говорити авторитетно. Майже всі вони відзначили величезний прогрес в Україні, який стосується реформування в різних сферах", - сказав Парубій.

За його словами, іноземні дипломати побачили прогрес саме у питаннях антикорупційної реформи й електронного декларування, судової, енергетичної реформ та у проведенні децентралізації.

Разом з тим, голова ВР також наголосив, що парламент наразі працює достатньо ефективно, а законопроекти щодо підтримки армії, забезпечення нацбезпеки, євроінтеграції голосуються більшістю народних депутатів незалежно від того, входять вони до коаліції чи опозиції.

"Верховна Рада України, особливо цієї осені, працює надзвичайно ефективно. По 30-40 законопроектів на тиждень приймає ВР і поміж них величезна кількість євроінтеграційних", - підкреслив Парубій.

Організатори "тарифного майдану" вирішили його перенести

Як повідомив колишній член Партії регіонів і "Опоблоку" Євген Мураєв, мітинг не відбудеться 19 листопада, як анонсувалося раніше. Про це пише "Українська правда".

Відповідаючи на запитання ведучого в ефірі програми "Свобода слова" на ICTV, Мураєв пояснив, що акцію перенесуть на кілька тижнів через інформацію про провокації, які могли відбутися і нібито мали призвести до запровадження воєнного стану.

Нагадаємо, 23 жовтня група українських хакерів "КіберХунта" заявила, що зламала електронну пошту помічника президента РФ Владислава Суркова й оприлюднила копії документів, в яких викладаються заходи щодо дестабілізації політичного життя в Україні, наслідком чого мають стати дострокові парламентські і президентські вибори.

Зокрема, на сайті "КіберХунти" було оприлюднено документи, які містять плани оперативних заходів з дестабілізації суспільно-політичної ситуації в Україні ("Тарифний майдан", "Третій майдан" "за тепло та хліб") із залученням опозиції (зокрема, згадуються партії "Батьківщина", "Опоблок", РПЛ й "американське лобі" серед відомих журналістів та антикорупціонерів), дискредитації президента України Петра Порошенка та його оточення, плани щодо просування "федерального статусу" Закарпатської області України, а також щодо використання Угорщини та Румунії для вирішення завдань Кремля стосовно України.

Оприлюднені документи відповідають документам, які Служба безпеки України вилучала у організаторів проросійського сепаратистського руху на Закарпатті, повідомив керівник апарату голови СБУ Олександр Ткачук.

"Поки що я можу офіційно заявити, що більшість із тих документів нами фактично підтверджена, їхня автентичність, їхня відповідність документам, які ми вилучали в осіб, які безпосередньо пов'язані з російськими спецслужбами та фактично завербовані і працюють на російські спецслужби", - сказав Ткачук.

3 листопада хакери оприлюднили чергову порцію листування помічника Путіна щодо "українського питання". Радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк того ж дня повідомив, що листування Суркова, яке викладено хакерами-патріотами "КіберХунта", є автентичним, що підтверджено експертизами МВС, СБУ, а також низкою дуже професійних авторитетних міжнародних організацій.

Голова СБУ Василь Грицак підтвердив існування листів, які свідчать про вжиті РФ заходи щодо дестабілізації політичного життя в Україні.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 889 | Додав: adminA | Теги: Парубій, ніхто, дестабілізувати парламент
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ