Пт, 2024-03-29, 03:21


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Липень » 1 » Патрульна поліція запрацює на всіх магістралях України. ВІДЕО
21:47
Патрульна поліція запрацює на всіх магістралях України. ВІДЕО
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

До кінця поточного року планується запровадити роботу патрульної поліції на всіх магістралях України міжнародного значення. Як передає УНІАН, про це повідомив президент України Петро Порошенко під час заходів з нагоди відзначення 95-ї річниці створення Національної академії внутрішніх справ сьогодні, 1 липня, в Києві.

"До завершення поточного року планується запровадити роботу патрульної поліції на всіх магістралях України міжнародного значення", - сказав глава держави.

Як заявив президент, підсумки роботи Нацполіції підбивати зарано.

"Лише розпочато процес прийому на службу в поліцію нових працівників, а також проходить переатестація діючих співробітників", - сказав Порошенко.

"Зрозуміло, що процес іде нелегко, викликаючи зрозумілий супротив, але впевнений, що в поліції мають залишитись тільки ті, хто є професіоналами, патріотами та порядними людьми", - наголосив Порошенко.

Порошенко переконаний, що спільні зусилля всіх органів державної влади і виділення мільярдів гривень на дорожнє будівництво в країні має привести до поліпшення ситуації в цій сфері, пише Інтерфакс-Україна.

"Не можу втриматися і не передати уряду, що поліція, як і всі водії, і пасажири потребують якісних доріг. Їм же не раз і не два ними їхати, а патрулювати цілодобово, і по колу, яма за ямою. І сьогодні наші спільні зусилля щодо виділення коштів, мільярдів гривень на дорожнє будівництво мають сприяти якісному поліпшенню ситуації в цій сфері", - сказав він.

Порошенко впевнений, що об'єднавши зусилля президента, парламенту, уряду, місцевих адміністрацій, вдасться вийти на необхідний результат.

Порошенко зазначив, що вже в 32 містах України почали роботу підрозділи патрульної поліції, які за короткий час заслужили безпрецедентний рівень довіри людей.

"Реальністю життя сьогодні став образ нового поліцейського, який і сам не бере (хабара - ред.), і якому навіть запропонувати страшно", - підкреслив він.

Аваков: відеофіксація на дорогах запрацює у 2017 році

Відеофіксація порушень правил дорожнього руху у повному обсязі запрацює наступного року. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков на брифінгу у четвер, 30 червня, повідомляє Укрінформ.

"З 1 липня відеофіксація у звичному режимі працювати не буде. Будуть працювати тестові системи. А така система запрацює з наступного року", - заявив Аваков.

Він додав, що вартість цієї системи становить "декілька мільярдів доларів". Аваков не впевнений, що держава знайде такі кошти, тому МВС планує залучити іноземних партнерів.

"...Ми оголосимо конкурс за участю міжнародних фінансових інституцій для того, щоб привабити міжнародні компанії для такого фінансування", - сказав Аваков.

Він також анонсував відкриття наступного тижня у Києві нового сервісного центру МВС. Міністр додав, що після відкриття першого сервісного центру в столиці подібні заклади запрацюють по всій Україні.

У сервісних центрах у спрощеному режимі можна буде отримати або обміняти посвідчення водія, зареєструвати транспортний засіб, отримати номерні знаки, оформити дозвіл на перевезення вантажу тощо.

Очільник МВС заявив, що розраховує завершити реформу адмінпослуг до весни. Фахівців у сервісні центри набиратимуть через конкурс.

Раніше повідомлялося про запуск нових проектів реформи МВС.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 798 | Додав: adminA | Теги: патрульна поліція, всіх магістралі України
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ