Вт, 2024-04-23, 14:23


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Лютий » 15 » Переміг у 5 номінаціях BAFTA фільм "Той, хто вижив", Ді Капріо визнали найкращим актором
14:42
Переміг у 5 номінаціях BAFTA фільм "Той, хто вижив", Ді Капріо визнали найкращим актором
Інші останні Новини кіно: анонси, скандали, актори на сайті holosUA.com/

Фільм "Той, хто вижив" мексиканського режисера Алехандро Гонсалеса Іньярріту став тріумфатором на врученні премій Британської академії кіно і телевізійних мистецтва (BAFTA). На церемонії, що відбулася в неділю ввечері в будівлі Королівської опери в районі Ковент-гарден, стрічка з Леонардо Ді Капріо в головній ролі отримала перемогу в п'яти з восьми категорій, в яких номінувалася.

"Той, хто вижив" отримав нагороди в номінаціях: "Найкращий фільм", "Найкращий режисер", "Найкраща чоловіча роль", "Найкращий звуковий супровід" і "Найкраща операторська робота", повідомляє агентство Reuters.

Для 41-річного Ді Капріо премія BAFTA стала першою в його кар'єрі. До цього він тричі був в числі претендентів на "кращу чоловічу роль" у фільмах "Авіатор" (The Aviator, 2004), "Відступники" (The Departed, 2006) і "Вовк з Уолл-стріт" (The Wolf of Wall Street, 2013), але так і не здобув нагороди.

На церемонії нагородження актор не приховував своєї радості. Отримуючи нагороду з рук актриси Джуліанни Мур, він звернувся з подякою до своєї матері, привітавши її з днем ​​народження.

Премію ща найкращу жіночу роль отримала актриса Брі Ларсон, яка зіграла в драмі ірландського режисера Леонардо Абрахамсона "Кімната" (Room, 2015). 26-річна Ларсон виконала в кінострічці роль жінки на ім'я Ма, яка була викрадена, коли ще була підлітком, і відтоді живе з маленьким сином у крихітній кімнаті. Раніше за цю ж роль вона вже отримала першого "Золотий глобуса", стала володаркою премії Гільдії кіноакторів США.

Премію BAFTA як найкращий актор другого плану в неділю отримав Марк Райленс, який зіграв радянського розвідника-нелегала в американському історичному фільмі Стівена Спілберга "Шпигунський міст" (Bridge of Spies, 2015). Ця нагорода стала єдиною в скарбничці творців фільму, номінованого в дев'яти категоріях, передає ТАСС.

Найкращою актрисою другого плану визнано британку Кейт Вінслет за роль Джоани Хоффман в біографічній драмі Денні Бойла "Стів Джобс" (Steve Jobs, 2015).

Кінострічка "Бруклін" (Brooklyn, 2015) режисера Джона Краулі отримала премію як "найкращий британський фільм". Фільм заснований на однойменному романі ірландського письменника Колма Тойбін.

Переможцем У категорії "Найкращий анімаційний фільм" стала комедійно-драматична 3D-стрічка "Головоломка" (Inside out, 2015). "Найкращим документальним фільмом" була названа картина "Емі" (Amy, 2015) про життя британської співачки Емі Вайнхаус. "Зоряні війни: Пробудження сили" (Star Wars: Episode VII - The Force Awakens, 2015) отримав приз за "найкращі візуальні ефекти".

Антиутопія "Божевільний Макс: Дорога люті" (Mad Max: Fury Road, 2015) Джорджа Міллера отримала нагороди в чотирьох категоріях - "Найкраща робота художника-постановника", "Найкращий дизайн костюмів, "Найкращий монтаж", "Найкращий грим і зачіски".

Невдахою вечора стала кінокартина "Керол" (Carol, 2015) режисера Тодда Хейнса. Фільм з відомою актрисою Кейт Бланшетт у головній ролі, що розповідає про кохання двох жінок у Нью-Йорку в середині минулого століття, був номінований в дев'яти категоріях, а у результаті залишився взагалі без нагород. Не отримали жодної "бронзової маски" і кінострічки "Марсіанин" (The Martian, 2015) режисера Рідлі Скотта (6 номінацій), "З машини" (Ex machina, 2014 року) Алекса Гарленда, "Дівчина з Данії" (The Danish Girl, 2015) Тома Хупера (по 5), "Вбивця" (Sicario, 2015) Дені Вільньова (3 номінації).

Премія BAFTA вважається генеральною репетицією американської премії "Оскар", церемонія вручення якої відбудеться через два тижні.

Нагадаємо, раніше за гру у фільмі "Той, хто вижив" Ді Капріо отримав "Золотий глобус", а також вперше - нагороду Гільдії кіноакторів. З цією роллю актор також претендує на "Оскар".

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини кіно: анонси, скандали, актори | Переглядів: 914 | Додав: adminA | Теги: найкращий, Ді Капріо, хто вижив, фільм Той, 5 номінацій BAFTA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ