Чт, 2024-03-28, 14:05


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Листопад » 21 » Під Трьохізбенкою окупанти втекли з поля бою, залишивши зброю. ВІДЕО
15:16
Під Трьохізбенкою окупанти втекли з поля бою, залишивши зброю. ВІДЕО
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

У зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі за минулу добу жоден боєць Збройних сил України не загинув, проте двоє військовослужбовців зазнало поранень, повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко.

"За добу жоден український військовий не загинув, двоє дістало поранень - під час обстрілів у Луганському та Авдіївці", - сказав він на брифінгу в Києві в понеділок.

Лисенко поінформував, що за минулу добу кількість обстрілів із боку бойовиків помітно зменшилася, надто на маріупольському напрямку. "Проте підстав для оптимізму немає, оскільки окупанти продовжують застосовувати важке озброєння", - наголосив він.

За словами спікера Міноборони, на луганському напрямку бойовики атакували позицію українських військових у районі Трьохізбенки, бій тривав 20 хвилин. "Противник у паніці відступив, кидаючи зброю", - зазначив Лисенко.

У районі Кримського противник застосував міномети, також порушував режим тиші в районі Макарового, що неподалік Станиці Луганської, та Жовтого. За добу на луганському напрямку було п’ять обстрілів.

На донецькому напрямку НЗФ вели вогонь у районі Луганського, Зайцевого, Авдіївки. Обстріли тривали від 30 хвилин до 1,5 години. Сили АТО були вимушені стріляти у відповідь. Загалом за добу на донецькому напрямку зафіксовано п’ять обстрілів, один із них - із застосуванням важкого озброєння.

На маріупольському напрямку в Красногорівці противник відкривав вогонь із танка і міномета, в Новотроїцькому працював ворожий снайпер, також міномети застосовували в районі Водяного - там по позиціях українських військових бойовики випустили 24 мінометні міни. Загалом за добу на маріупольському напрямку було чотири обстріли, два із них із застосуванням важкого озброєння.

За минулу добу бойовики зменшили кількість обстрілів на всіх напрямках, всього зафіксовано 15 обстрілів. Про це прес-центр штабу АТО повідомив сьогодні зранку, 21 листопада, на сторінці в Facebook. На Маріупольському напрямку з озброєння танків, БМП, 82-міліметрових мінометів бойовики вели вогонь по Красногорівці. З гранатометів і стрілецької зброї вони били по Новотроїцькому та Водяному.

Під Трьохізбенкою диверсанти втекли з поля бою, покидавши зброю

Біля села Трьохізбенка на Луганщині відбулося бойове зіткнення українських захисників з диверсійно-розвідувальною групою бойовиків. Бойовики втекли, залишивши велику кількість зброї. Про ситуацію на лінії розмежування вогню розповіли в прес-службі Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

"Зокрема, поблизу села Трьохізбенка Новоайдарського району диверсійно-розвідувальна група противника намагалася наблизитися до позицій українських військовослужбовців, застосувавши автоматичні гранатомети та стрілецьку зброю. Відбулося бойове зіткнення. Наші воїни дали гідну відсіч та змусили відступити бойовиків, які залишили на місці велику кількість зброї", - йдеться у повідомленні.

У той же час з 82-мм мінометів, гранатометів різних типів та стрілецької зброї бойовики чотири рази відкривали вогонь у напрямку села Кримське. А по розташуванню сил АТО поблизу села Жовте бандити застосували гранатомети різних типів та стрілецьку зброю.

Також вівся прицільний вогонь зі стрілецької зброї у напрямку смт Станиця Луганська.

У результаті влучання ворожого снаряду у селі Лобачеве Новоайдарського району пошкоджено газопровідну трубу одного з будинків. Наразі тривають ремонтні дії.

Очевидці: бойовики встановили САУ в Макіївці в житлових кварталах

Місцеві жителі окупованого міста Макіївка на Донеччині розповідають про встановлення бойовиками самохідної артилерійської установки (САУ) в житловому кварталі і стрільбу у бік промислової зони Авдіївки. Про це повідомляє "Укрінформ" з посиланням на очевидців з Макіївки.

"У нас у Червоногвардійському районі Макіївки, в селищі шахти 8-8 БІС, бойовики прямо між п'ятиповерхівками, за 30 метрів від будинків, встановили артустановку САУ і стріляли у бік промзони міста Авдіївки", - розповіли жителі, які живуть у сусідніх будинках у селищі.

За їх словами, люди бояться висловлювати протест проти дій бойовиків, і їм залишається спускатися в підвали будинків, щоб зберегти своє життя і своїх дітей.

Як відомо, САУ належить до забороненої Мінськими угодами зброї і яка має бути відведена від лінії розмежування.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 813 | Додав: adminA | Теги: окупанти, зброя, поле бою, Трьохізбенка
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ