Чт, 2024-03-28, 19:09


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Грудень » 25 » Підготовка до "Євробачення" йде в плановому режимі - Гройсман. Сім країн вже обрали своїх представників
11:21
Підготовка до "Євробачення" йде в плановому режимі - Гройсман. Сім країн вже обрали своїх представників
Інші останні Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя на сайті holosUA.com/

Підготовка до "Євробачення", яке буде проходити в 2017 році в Києві, йде в плановому режимі. Про це заявив прем'єр-міністр Володимир Гройсман під час робочої наради з питань підготовки до конкурсу в четвер, повідомляє урядовий портал.

"Володимир Гройсман зазначив, що підготовка до пісенного конкурсу йде в плановому режимі та закликав усіх відповідальних осіб до ефективної співпраці заради успішного проведення конкурсу", - йдеться в повідомленні.

Учасники наради також обговорили питання розробки і прийняття необхідних нормативно-правових актів, творчу концепцію, місце і офіційні локації проведення "Євробачення", заходи задля гарантування безпеки під час підготовки та проведення пісенного конкурсу.

У нараді взяли участь віце-прем'єр-міністри України В'ячеслав Кириленко, Павло Розенко і Володимир Кістіон, міністр культури Євген Нищук, київський міський голова Віталій Кличко, голова держкомітету телебачення і радіомовлення Олег Наливайко.

"Євробачення-2017": сім країн вже обрали своїх представників

Вже сім країн визначили своїх представників для участі в "Євробаченні", що відбудеться наступного року в Києві. Про це повідомила виконавчий продюсер "Євробачення-2017" Вікторія Романова, яку цитує прес-служба "UA: Перший".

"Усі активно готуються до участі в Євробаченні наступного року. Про це свідчить те, що мовники семи країн - Австрії, Азербайджану, Бельгії, Ірландії, Кіпру, Македонії і Нідерландів - вже обрали своїх представників. А ще у 16 країнах запущений процес відбору виконавців", - зазначила Романова.

У багатьох країнах, які підтвердили свою участь у міжнародному пісенному конкурсі, що відбудеться в Україні, стартували й активно проводяться національні відбори. Оголошені дати фіналів нацвідборів у Грузії, Вірменії, Бєларусі, Естонії, Фінляндії, Німеччині, Іспанії, Великій Британії, Швейцарії, Швеції, Португалії, Словенії, Латвії, Литві та Угорщині.

В Україні нині триває перший етап національного відбору - збір заявок на участь від виконавців, після якого за результатами прослуховування будуть обрані півфіналісти.

У півфіналах вірменського нацвідбору, фінал якого відбудеться 24 грудня, конкурсанти виконували пісні, які вже колись звучали на "Євробаченні". Одна з учасниць - Syuzanna - виступила з композицією "Sweet people", з якою 2010 року на міжнародному пісенному конкурсі представляла Україну співачка Alyosha.

Серед визначених учасників "Євробачення-2017" є й такі, що вже співали на сцені конкурсу.

Спостерігати за ходом підготовки до "Євробачення-2017" сорока трьох країн-учасниць, а також країни-господарки, можна на сайті телеканалу "UA: Перший".

Зазначимо, свою участь в 62-му міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення", який прийматиме Київ, підтвердили 43 країни. Така рекордна кількість учасників за всю історію конкурсу повторювалася лише двічі - у 2008-му і 2011 роках. Виконавчі продюсери "Євробачення-2017" - Вікторія Романова та Олександр Харебін.

Головна арена - Міжнародний виставковий центр. Півфінали "Євробачення-2017" у Києві відбудуться 9 та 11 травня, фінал - 13 травня.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя | Переглядів: 794 | Додав: adminA | Теги: Гройсман, сім країн, представники, Євробачення, підготовка
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ