Сб, 2024-04-20, 14:57


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Лютий » 23 » Підписали угоду про спільне виробництво багатоцільових Ан-132 "Антонов" й саудівська Taqnia
14:27
Підписали угоду про спільне виробництво багатоцільових Ан-132 "Антонов" й саудівська Taqnia
Інші останні Новини економіки на сайті holosUA.com/

  ДП "Антонов" (Київ) і саудівська Taqnia підписали угоду про кооперацію в організації в Саудівській Аравії виробництва нових багатоцільових Ан-132 вантажопідйомністю 9,2 тонн, повідомляє в понеділок, 22 лютого 2016 року, прес-служба ДП.

Документ підписано в рамках міжнародної авіаційної виставки AFED - 2016, що триває 21-28 лютого в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія) у присутності заступника секретаря оборони Королівства Саудівська Аравія його високості принца Туркі бін Сауд Мохаммеда Аль-Сауда (Turki bin Saud Mohammed A. Al-Saud).

Як зазначається у повідомленні, окрім робіт із запуску в Саудівській Аравії коопераційного виробництва нового Ан-132, угода також передбачає конкретні плани сторін щодо постачання, організації експлуатації, післяпродажної підтримки літаків "Антонов" сімейств Ан-132, Ан-178 і Ан-148.

Як заявив за підсумками підписання документа президент ДП "Антонов" Михайло Гвоздьов, підписання документа розглядається як "конкретний крок" у двосторонніх ділових відносинах: "Цей документ можна розглядати як дорожню карту нашої взаємодії зі спільними програмами", - наголосив він.

Як повідомлялося, ДП "Антонов" уклало у квітні 2015 року угоду з саудівської КАСЅТ про співпрацю щодо спільної розробки і організації виробництва модернізованої версії Ан-32 - Ан-132 вантажопідйомністю 9,2 тонн. Згідно з угодою, українська сторона забезпечує передання технологій виробництва Ан-32 Королівству СА і підготовку фахівців.

У червні під час 51-го міжнародного авіакосмічного салону " Le Bourget-2015 (Париж), ДП "Антонов", саудівська Taqnia, Укрндіат, "Алтис Холдинг (Україна), і Broetje-Automation (Німеччина) підписали протокол про наміри із проектування та будівництва авіаційного заводу в Саудівській Аравії. За попередніми оцінками, внутрішня потреба саудівського замовника і його силових структур у багатоцільовій Ан-132 і його модифікаціях оцінюється у близько 80 машин. Потреба ринку в новому Ан-132 на період до 2025 року - понад 200 машин.

У лютому на потужностях в Києві українським партнером завершено складання фюзеляжу літака-демонстратора нового транспортного Ан-132, до кінця 2016 року дослідний літак мав бути представлений потенційним замовникам.

Відео з новою гордістю українського авіабудівництва - літаком АН-178 - у листопаді презентував особисто президент Україна Петро Порошенко.

ДП "Антонов" - провідний український розробник та виробник авіатехніки, визнаний світовий лідер у ніші транспортних літаків найширшого призначення. Підприємство співпрацює з 76 країнами світу. За рішенням уряду, з квітня 2015 року підприємство входить до складу держконцерну "Укроборонпром".

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини економіки | Переглядів: 742 | Додав: adminA | Теги: угода, спільне виробництво багатоцільових , Антонов, саудівська Taqnia
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ