Пт, 2024-04-19, 07:17


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2015 » Квітень » 2 » Пілот Airbus мав проблеми із зором і "сидів" на таблетках
16:05
Пілот Airbus мав проблеми із зором і "сидів" на таблетках
Інші останні Катастрофи та природні катаклізми на сайті holosUA.com/

Стали відомі нові подробиці з медичного досьє другого пілота лайнера А320, що розбився у Франції, Андреаса Любітца, підозрюваного в тому, що він навмисне змусив літак врізатися в гору. Як повідомляє NEWSru.com з посиланням на німецький таблоїд Bild з джерел, близьких до слідства, 27-річний Любітц приховував від лікарів, що продовжує літати, незважаючи на невідповідний для цього стан здоров'я.

З медичної карти льотчика випливає, що у нього були проблеми із зором і він регулярно відвідував лікаря. Зокрема, востаннє Любітц був на прийомі у офтальмолога в Університетській клініці Дюссельдорфа всього за два тижні до катастрофи - 10 березня.

За даними джерел, під час візитів до медиків Любітц ставив їх до відома про те, що він пілот, а в деяких випадках навіть уточнював, що працює в авіакомпанії Germanwings. Однак він брехав, що перебуває на лікарняному, поки що не літає, але "дуже хоче повернутися до роботи", пише газета.

З документів, вивчених слідчими, стало відомо, що причиною погіршення зору Любітца стала автомобільна аварія, що сталася з ним наприкінці 2014 року. За словами льотчика, подушка безпеки, що спрацювала у ДТП, завдала йому травми, після чого він став гірше бачити. Як зізнавався Любітц, після аварії у нього часто "темніло перед очима". При цьому призначена медиками магнітно-резонансна томографія (МРТ) показала, що у пілота немає жодних змін у внутрішніх органах.

Як зазначає Bild, крім того, Любітц не приховував, що лікується психотропними препаратами, бо відчуває важкі приступи депресії і панічні атаки, повідомляє InoPressa.

У медкарті зазначено, що Любітц за порадою психіатра пив антидепресанти і лоразепам - сильний заспокійливий і снодійний засіб, що використовується для лікування фобій, реактивних емоційних розладів і безсоння, який приймається тривалими курсами. У рекомендаціях щодо застосування цих ліків зазначено, що вони впливають на здатність керувати транспортними засобами. З побічних ефектів препарату - підвищений на початку курсу ризик самогубства у пацієнтів з такою схильністю.

Як повідомлялося, 24 березня авіалайнер з 150 людьми на борту розбився у французьких Альпах. У результаті аварії всі пасажири і члени екіпажу загинули. Однією з версій є умисна аварія, яку спровокував 27-річний другий пілот Андреас Любітц, коли командир екіпажу тимчасово залишив кабіну. За даними слідчих, молодий пілот мав проблеми зі здоров'ям, але приховував це від керівництва. 

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Катастрофи та природні катаклізми | Переглядів: 769 | Додав: adminA | Теги: сидів на таблетках, Пілот Airbus, проблеми із зором
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ