Вт, 2024-03-19, 05:06


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Грудень » 8 » Після довгої перерви Rolling Stones і Metallica випустили нові альбоми
12:05
Після довгої перерви Rolling Stones і Metallica випустили нові альбоми
Інші останні Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя на сайті holosUA.com/

Британський гурт Rolling Stones повертається із новим альбомом "Blue & Lonesome" ("Сумний та самотній"), випущеним через 11 років після їхнього попереднього релізу. Кліп на пісню "Ride Em on Down" за тиждень вже переглянули 5 мільйонів разів, пише Euronews.

Спочатку Rolling Stones планували записати класичний рок-альбом, але після того, як випадково зіграли на репетиції "Blue and Lonesome" Мемфіса Сліма, Мік Джаґґер схилився у бік блюзового звучання.

"У нас не було прямого наміру записувати блюзовий альбом. Запропонувати таке – нам би й на думку не спало. Але наприкінці сесії ми послухали і зрозуміли, що записали саме такий", - розповідає гітарист Кіт Річардс.

"Усе сталося стрімко, дуже стрімко. Це тривало лише три дні, здається. Було цікаво робити щось так швидко. У нас не було часу щось аналізувати чи сумніватися. Ми просто казали собі: "Так, наступну, наступну, наступну..." - розповідає Мік Джаґґер.

Rolling Stones, що існують з 1962 року, досі залишаються одним з найпопулярніших колективів. Цьогоріч журнал Forbes поставив їх на восьме місце за прибутками. Джаґґер і компанія заробили 62 мільйони євро – це більше, ніж молоді зірки, які щодня на слуху, – Кеті Перрі та Джастін Бібер.

Барабанщик гурту Чарлі Вотс пригадує, що Джаґґер, Річардс та Браян Джоунс слухали блюз, коли жили у квартирі на Едіт Гроув у західному Лондоні у 1962-му: "Це те, що ми робили, коли Мік навчався у Лондонській школі економіки. Він був в університеті, а ми просто сиділи та слухали ці записи. І тому зараз те, що вони роблять, – це повернення до цих спогадів".

Альбом містить 12 треків. Він вже є у продажу. На екрани американських кінотеатрів невдовзі також вийде документальний фільм "Rolling Stones: Оле! Оле! Оле!" про тур гурту країнами Латинської Америки на початку цього року. На екрани Європи цей фільм вийде у 2017-му.

Metallica випустила десятий альбом

Американська група Metallica в листопаді випустила свій десятий студійний альбом "Hardwired... To Self-Destruct". Це перший лонгплей легенд треш-металу з 2008 року (якщо не брати до уваги альбом, записаний з Лу Рідом). Реліз збігся з 54-м днем народження гітариста групи Кірка Хеммета.

Продюсував альбом Грег Фідельман. Раніше він разом з Ріком Рубіном зводив альбоми таких груп, як Red Hot Chili Peppers, System of a Down, Slipknot, Audioslave. Він же працював над попереднім лонгплеєм - "Death Magnetic". Зокрема завдяки його участі диск витриманий в традиціях класичної Metallica, на відміну, наприклад, від "St. Anger" 2003 року. З іншого боку, це і не другий "Master of Puppets", якого чекали і критики, і шанувальники. Втім, відсилань до ранніх робіт на диску більш ніж достатньо: "Dream No More" викликає спогади про "Sad But True", а в "Here Comes Revenge" чується риф "Harvester of Sorrow".

Пісню "Murder One", а точніше, її текст, цілком можна назвати триб'ютом до творчості покійного лідера Motorhead Леммі Кілмістера.

Альбом зіграний щільно і жорстко, на ньому немає відверто слабких пісень. Серед особливостей можна відзначити велику кількість соло.

Напередодні релізу Metallica в ефірі вечірнього шоу Джиммі Феллона зіграла на іграшкових інструментах свою легендарну "Enter Sandman". Музиканти виконали хіт разом з групою The Roots.

У той же день журнал NME повідомив, що, за даними сервісу Spotify, Metallica є найбільш затребуваною групою в світі в інтернет-користувачів. Щомісяця її композиції прослуховують сім мільйонів людей, і "Enter Sandman" у них - головний хіт. Цю пісню на Spotify прослухали 108 млн разів.

Нагадаємо, що в листопаді також випустили новий альбом американські рокери Bon Jovi.
    

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя | Переглядів: 772 | Додав: adminA | Теги: нові альбоми, Rolling Stones і Metallica
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ