Чт, 2024-04-25, 23:57


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2018 » Лютий » 28 » Піжами та халати для дому: кілька порад
16:05
Піжами та халати для дому: кілька порад
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Позбавлені барв зимові пейзажі відбирають останні сили організму в боротьбі з нудьгою. Що здатне вилікувати від подібного стану - це яскраві акценти домашнього текстилю, неповторний зігріваючий ефект і м'якість, яку дарує комфортний одяг.

Зима - не привід впадати в сплячку, проте тривалий сон дає організму сили відновитися, щоб продовжити опір перепадів температури і атакам вірусів. Холод заважає спати. Тільки теплі піжами виручають зимовими ночами. Немов міцні обійми, вони гарантують спокій і розслабленість, дозволяючи зануритися в глибокий сон. Натуральні матеріали крім приємних дотиків дарують шкірі можливість дихати, не обмежуючи доступ кисню до тіла. Зауважимо, що великий вибір сучасних і якісних піжам ви можете знайти в інтернет-магазині.

Бажання добре виглядати не залежить від місця або часу року. Зручні жіночі піжами ще й гарні. Пастельні тони і ненав'язливий декор підкреслюють їхній затишок та тепло. Природний силует не обмежує фігуру, але і не спотворює її обрисів. Різноманітність моделей дозволяє підібрати річ за смаком в домашній гардероб. Традиційність матеріалу і сучасний дизайн поєднують в собі байкові піжами з різним орнаментом. Тканина настільки делікатна, що з неї роблять дитячий одяг. Підтримуючи природний баланс вологості в верхніх шарах шкіри, байка попереджає сухість і лущення в суворих умовах опалювального сезону.

Тим, хто не може змусити себе вилізти з-під ковдри в зимовий ранок або покинути гарячу ванну, варто купити халат тепліше. Цей простий повсякденний предмет домашнього гардеробу насправді незамінний, коли за вікном вирує хуртовина. Він дає вам не тільки тепло, а й заспокійливу дію, приносячи масу позитивних тактильних відчуттів. Котонові теплі халати оберігають від застуд, зігріваючи максимум поверхні тіла схожим з "сухим", лікувальним теплом. Зауважимо, що якісні піжами та халати ви швидко знайдете за розумною ціною в онлайн-магазині Ellengroup.

З настанням холодного сезону купити піжаму і халат з теплої тканини для кожного члена сім'ї - знак дбайливого й уважного ставлення. Їх також можна придбати в якості презенту найближчій людині, в тому числі, і самому собі. Орієнтуватися слід не тільки на розмір і забарвлення, але і на фактуру тканини. Махра, байка і велюр - три хіта, або кита, на яких тримається виробництво теплих речей для домашнього гардеробу. Вони відрізняються довжиною ворсу і щільністю переплетення волокон, всі ці матеріали схожі: вони гіпоалергенні, гігроскопічні, практичні.

Перефразовуючи відому приказку, тримайте ноги в теплі, голову в холоді, а все інше - в піжамі і товстому халаті. Хоча зима вже й закінчується, але улюблений одяг для дому, який допоможе зігрітися холодними вечорами, завжди буде з вами.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 861 | Додав: admin | Теги: піжама, халат
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ