Сб, 2024-04-20, 02:10


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Листопад » 14 » Поліція готується до мітингів. БПП: людей збирають за гроші
15:27
Поліція готується до мітингів. БПП: людей збирають за гроші
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Особовий склад Національної поліції України переведений на посилений варіант службової діяльності з огляду на проведення ряду масових заходів з 15 по 27 листопада в Києві і Харкові, відповідний наказ підписала глава Нацполіціі Хатія Деканоїдзе.

Як повідомляє департамент комунікації Національної поліції України, в понеділок на селекторній нараді заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий зазначив, що 15 по 27 листопада на території Києва запланована низка заходів за участю значної кількості громадян, а 15 листопада в Харкові відбудеться футбольний матч між збірними України та Сербії.

Національна поліція отримала 10 заявок на проведення акцій протесту у період з 15 до 22 листопада в Києві.

Про це на брифінгу в понеділок заявив заступник голови Нацполіції Андрій Крищенко, повідомляє "Українська правда".

"У Києві протягом тижня, з 15-22 буде відбуватися велика кількість масових заходів, тому будемо працювати в посиленому режимі. Поступило близько 10 заявок про проведення масових заходів, на деякі заявлено до 50 тисяч мітингувальників", - зазначив він.

Завтра, 15 листопада, такі акції відбудуться біля будівель Нацбанку і ВР. Крищенко зауважив, що поліція спілкувалася з організаторами щодо уникнення провокацій та дотримання законодавства.

"Порядок будуть забезпечувати до 5 тисяч правоохоронців. Будуть задіяні кінологи, вибухотехніки", - сказав він.

"У зв'язку з великою кількістю людей буде перекриватися Хрещатик, частина вулиці Інституцька, буде проводитися поверхневий обшук людей, що беруть участь в акціях. Буде додатково розгорнуті пункти обігріву, буде додаткова кількість до 20 автомобілів швидкої допомоги", - зауважив Крищенко.

"Ми не будемо перешкоджати мирним акціям, але ми будемо протидіяти провокаціям, зокрема захопленням урядових будівель", - наголосив він.

Крищенко також зазначив, що за оперативною інформацією, відбувається активний збір людей в соцмережах з 15 до 21 листопада, де платитимуть від 80 до 150 гривень.

Заявки на мітинги поліції надали зокрема обмануті вкладники, автомайдан, партія "Батьківщина", та профспілки.

Як відомо, у Києві через підвищений рівень терористичної загрози поліція планує перекрити вулицю Хрещатик.

Як повідомили раніше в Службі безпеки України, перший етап реалізації розробленого Росією плану дестабілізації ситуації в Україні з метою оголошення дострокових парламентських виборів заплановано на 15 листопада із всеукраїнської акції протесту банківських вкладників, а 17 листопада акції повинні були трансформуватися в протест проти підвищення житлово-комунальних тарифів, який, за планами РФ, мав перерости у блокування урядових структур.

В регіонах збирають учасників псевдомайдану за 500 гривень - БПП

Заступник голови депутатської фракції партії "Блок Петра Порошенка" Ірина Луценко заявила, що в регіонах опозиційні сили набирають учасників акцій протесту в Києві за 500 гривень на добу.

Про це вона сказала під час Погоджувальної ради у понеділок.

"Депутати нашої фракції зафіксували по регіонах України "збирачів", які обіцяють 500 гривень за добу бажаючим прийняти участь в цих позірних акціях протесту", – повідомила Луценко.

"За какие деньги сей невиданный банкет во время войны?", – зазначила Луценко, перейшовши на російську мову.

За її словами, прикро, що серед організаторів подібних акцій як "колишні представники Партії регіонів, які розстрілювали людей на Майдані, так і представники опозиційних сил, які тоді сиділи в тюрмі".

"Дико чути про союз, який намагається осідлати ці акції протесту цей так званий Псевдомайдан в точніше Антимайдан", – сказала Луценко.

"Залишається висновок, що на дестабілізацію всередині країни йдуть криваві гроші Кремля. Бо головне завдання Путіна і Росії це спроба зірвати на саміті 24 листопада надання Україні безвізового режиму", – зазначила нардеп.

"Ми, як партія влади, яка взяла на себе відповідальність, закликаємо свідомих українців не підтримувати ці позірні акції", – закликала Луценко.

Бурбак заявляє про фінансування "Оппоблоком" поїздок жителів регіонів для участі в столичних мітингах

Гроші на організацію поїздки ошуканих вкладників до Києва видають у штабі партії "Опозиційний блок", стверджує керівник парламентської фракції "Народний фронт" Максим Бурбак. про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Всі бачать, що фракції, де найбільше плачуть про газ і тарифах, фактично об'єдналися в проросійську об'єднану опозицію з окупаційним блоком і голосують з ними синхронно з усіх питань", - сказав Бурбак на засіданні погоджувальної ради керівників депутатських фракцій і комітетів у понеділок в Києві.

При цьому політик заявив, що ці політичні сили спільно "імітують акції протесту" і висловив подив, звідки гроші на ці мітинги.

"Я повернувся з Чернівців. (Там - ред.) Оплачують квитки 75 представникам профспілок медичної галузі. Є інформація, що з Житомира 500 ошуканих вкладників везуть до Києва, а гроші на це видаються в штабі "Оппоблока". Мої колеги можуть це підтвердити", - заявив керівник фракції.

Бурбак закликав правоохоронні органи забезпечити повну безпеку учасників акцій під час їх проведення в Києві.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 983 | Додав: adminA | Теги: Мітинги, БПП, людей збирають за гроші, Поліція
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ