Пт, 2024-03-29, 00:02


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2014 » Січень » 13 » Поради модникам – як обрати вишиванку
07:35
Поради модникам – як обрати вишиванку
Інші останні Мода, стиль і краса на сайті holosUA.com/
З-поміж різноманіття моделей та фасонів українських вишиванок дуже складно обрати ту, яка ідеально підійде саме майбутній господині.

Звичайно, оговорювати найкращі типи орнаментів та візерунків неетично, оскільки кожна вишиванка, кожен стібочок на ній є витвором мистецтва і надбанням українського народу, тим паче, що негарних вишиванок не буває. Варто зосередити увагу на найбільш доречних фасонах виробу, що якнайкраще пасуватимуть як молодій енергійній панянці, так і літній елегантній леді.

Перше і найголовніше при виборі жіночої вишиванки – визначитися з покроєм моделі. Слід пам’ятати, що традиційна вишиванка має бути достатньо вільною та не обтягувати тіло. Звичайно, молода тендітна дівчина може обрати і більш осучаснений варіант цього одягу – вишиванку блузочного покрою, а от для пишної пані найдоречніше буде вбратися в простору класику.

Також важливо визначитися із тканиною виробу. Вишиванки шиють із натуральних, синтетичних тканин та змішаних тканин. Виріб з натурального матеріалу має високі гігієнічні якості, однак коштує недешево та й догляд за ним досить делікатний. Синтетичні тканини не такі приємні в користуванні, однак більш зносостійкі. Найкраще, коли сорочку виготовлено із змішаних тканин, які приємні до тіла та не потребують додаткового догляду. Приклад вишиванок можна подивитися в просторах інтернет-магазинів.

Техніка та спосіб вишивання візерунку неабияк впливають на вартість сорочки. Найдорожче ціняться ті, що мають вишиті площі безпосередньо на самому виробі, дешевші – з нашивними планками. Цей нюанс потрібно враховувати при формуванні бюджету покупки. Крім того, нещодавно з'явилися вишиванки, оздоблення на яких виконано не вручну, а за допомогою машинної вишивки. Таке виконання вишиванки є найбільш економічним.Щодо кольорової гами, то амбіційній молодиці пасуватиме яскрава палітра орнаменту.

Помітні кольори вигідно підкреслять молодість і свіжість власниці сорочки. Старші пані часто обирають вишиванки, візерунки на яких виконано нитками пастельних кольорів. Непогано, коли таку модель гаптовано мереживом – таке оздоблення підкреслить елегантність модниці.Враховуючи ці нюанси при виборі української вишиванки, модниці зможуть здійснити якнайкращий вибір за відповідну ціну. 


Не тільки жінки, а й чоловіки прагнуть виглядати стильно та крокувати разом з мінливими тенденціями моди. Українська вишиванка – виріб, що ніколи не вийде з ужитку, а тому чоловікам варто дослухатися порад з вибору цього надзвичайно популярного вбрання.Перша порада – вибір тканини та типу нанесення орнаменту.

Найкоштовніші – вироби з натуральних тканин та із вишивкою ручної роботи безпосередньо на полотні, найдешевші варіанти виготовлені із штучних тканин, візерунок на які нанесено за допомогою машинної вишивки як на самому виробі, так і на планках. Чоловікам, які носять вишиванку повсякдень, варто мати декілька аналогів цього туалету – простіше (зі змішаних тканин та оздоблене машинною вишивкою) – на кожен день, а дорожче (пошите з льону або бавовни та оздоблене вишивкою ручної роботи) – для вбирання на урочисті заходи.

Друга порада – правильний вибір розміру виробу. Чоловічі вишиванки найчастіше виготовляють за подобою простої сорочки з комірцем стійкою, такого різноманіття фасонів та моделей, якими представлені жіночі аналоги, немає. Можливий літній варіант – вишита сорочка з коротким рукавом на кшталт теніски.

Отже, найголовніше – правильно підібрати розмір. Варто пам’ятати, що чоловіча вишиванка має бути просторою та сягати трохи вище середини стегна.Третя порада – вибір кольорів орнаменту вишиванки.

Чоловікам, незалежно від віку, пасує елегантна стриманість. Найдоречніше будуть виглядати сорочки з традиційним поєднанням червоного та чорного кольорів або однотонні композиції. Крім того, чоловікам дозволено одягати і чорну вишиванку – для урочистих заходів.Сучасному пану дуже личить українська вишиванка.

Таке вбрання якнайкраще підкреслює його мужність, дає можливість відчути себе справжнім козаком, а це набагато важливіше, аніж будь-який високий статус. Так як багато чоловіків у високих ешелонах влади одягає вишиванку задля підкреслення своїх політичних вподобань, варто не забувати, що це вбрання не може бути інструментом для маніпулювання, а є високим надбанням українського народу.
За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Мода, стиль і краса | Переглядів: 9762 | Додав: admin | Теги: як обрати вишиванку
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ