Пт, 2024-04-19, 19:06


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Листопад » 8 » Порошенко сподівається на відповідальний вибір американців
14:42
Порошенко сподівається на відповідальний вибір американців
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

  Президент України Петро Порошенко не сумнівається у відповідальному виборі виборців США на президентських виборах. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Я розраховую на відповідальний вибір американського народу, який багато разів вже це демонстрував. І з цього приводу у мене немає ніяких сумнівів", - сказав Порошенко журналістам після переговорів з президентом Словенії Борутом Пахором в Любляні у вівторок.

Він додав, що українська сторона задоволена підтримкою обох частин американського політикуму в питаннях суверенітету, незалежності і територіальної цілісності України.

"Я розраховую на активізацію наших контактів з нашими американськими партнерами і в сфері трансатлантичного співробітництва, і в сфері двостороннього співробітництва. Зокрема, я хотів би наголосити на необхідності відновлення діяльності комісії зі стратегічного партнерства", - сказав глава держави, нагадавши, що підписував відповідну угоду ще під час перебування міністром закордонних справ.

За словами Порошенка, в ніч на середу в багатьох країнах світу будуть з великим нетерпінням чекати результатів цих виборів.

У прес-службі посольства США повідомили, що американці, які проживають або тимчасово перебувають на території України, вже проголосували на президентських виборах у США.

"Приблизно 8 тис. американців постійно проживають на території України, за оцінками консульського відділу. Водночас, з урахуванням тих, хто перебуває з тимчасовими поїздками, кількість американців одномоментно може досягати 16 тис. Але ті, хто приймає рішення проголосувати на території України, це вже зробили за допомогою пошти, як це зазвичай відбувається на американських виборах", - розповіли у посольстві.

У дипмісії також повідомили, що при посольстві не відкривають виборчих дільниць, а виборці голосують згідно з процедурою, затвердженою в кожному штаті індивідуально.

"Це залежить від правил, які встановлюють виборчі комісії у виборчих округах, які розташовані в США. При цьому в деяких штатах самі штати встановлюють тимчасові рамки, в деяких навіть на рівні округу це визначається", - зазначили в прес-службі.

Як повідомлялося, вибори президента Сполучених Штатів стартували в невеликому містечку Діксвілл-Нотч на півночі штату Нью-Гемпшир. Згідно з даними опитувань, шанси кандидата в президенти США від Демократичної партії Хілларі Клінтон перемогти на виборах складають 90 відсотків.

Відзначимо, посол України в США Валерій Чалий вважає, що численна українська громада США, яка налічує понад 1,5 мільйона чоловік, разом з іншими вихідцями зі Східної Європи, здатна істотно вплинути на картину президентських виборів, які пройдуть в США 8 листопада.

А журналіст "Голосу Америки" Мирослава Гонгадзе заявляла, що традиційно проживаючі в США українці голосують за Республіканську партію.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 865 | Додав: adminA | Теги: відповідальний вибір американців, порошенко
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ